perjantai 30. toukokuuta 2014

Morsmaikun kauneushoidot

sekä vähän muidenkin.

Kampaajien ja meikkaajien varaaminen ja etsintä on aina oma hommansa. Mieluiten otan sekä kampauksen että meikkauksen samasta paikasta, jolloin kokonaisuus tukee toisiaan. Paras tapa löytää hyvä kampaaja on muiden kokemukset ja suosittelut. Kaasojeni ja äitini kampaajat ja meikkaajat löysin ystävieni häiden kautta, joissa morsianta myöten kaikki olivat käyneet samassa paikassa.

Minun meikkini ja kampaukseni tekijä löytyy Salon Noirista, kampaamo sijaitse viinibaari Vin Vinin tiloissa Kalevankadu ja Yrjönkadun kulmassa. Mikä olisikaan parempaa kuin lasillinen hyvää kuohuvaa hiustenvärjäyksen yhteydessä. Täällä käyn myös värjäyttämässä hiukseni, mutta teen sen vasta koekampauksen jälkeen, näin on helpompi nähdä kampauksen tarvittava sävy.

Kynteni ja jalkani hoitaa Cream Beauty, ihan kampaamon kulman takana Eerikinkadulla. Täällä työskentelee sellainen tehokaksikko, että heiltä lähtee aina hymyssä suin! Tarkoituksena on laittaa kynnet geelilakkauksella kauniiksi. Samalla tietenkin mani- ja pedikyyri.

Ripseni, kasvoni, ihoni, kaiken muun hoitaa luottoripsienlaittajani Minna Salon Milagrosta. Kuten sanoin että paras tapa löytää uusi paikka on suositusten kautta, niin ripseni ovat toimineet monelle innoittajana kokeilla ripsienpidennystä.

Kaasoni ja äitini kampaajat ja meikkaajat löytyvät salonki Olet Ihanasta, itselläni ei henkilökohtaista kokemusta paikasta ole, mutta kaksi viime vuoden morsianta kävi siellä kaasoineen ja tulokset olivat ihanat!


kuva2 kommenttia:

 1. Miten olet kokenut nuo ripset? :) Kun ensin ajattelin, että laitatan.. Mutta sitten olen kuullut muutamalta hlöltä, että ei kannattaisi. Ovat kuulema melko raskaat ja usein ensimmäinen kerta on se parhaimman näköinen.. Tässä nyt sitten tuumailen vielä, että mitä tekisin...
  Tunnut kyllä olevan esimerkillinen kauneuden huoltaja :) ihailtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin valtavasti! Omat ripseni eivät kärsineet laitossa lainkaan ja elämä helpottui suuresti. En kokenut ripsiä missään vaiheessa luonnottomiksi tai tuntenut niitä muutoin ollenkaan. Ripset riippuu niin hirnuisesti niiden tekijästä. Olen nähnyt ripsiä joissa on tungettu niin monta ripseä silmiin ei ihme että ovat raskaat.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...