perjantai 16. toukokuuta 2014

Avustajien muistaminen

Päätimme jo alkuun että kaasojen ja bestmanien osalta mieluummin kustannamme heille vaatteet, asusteet, meikkauksen ja kampauksen kuin että annamme jonkun lahjuksen häiden jälkeen. Mekkoihin, laukkuihin, koruihin, meikkiin ja kampaukseen ynnä muihin kun uppoaa yllättävän paljon rahaa. Samoin miesten pikkutakit ovat arvokkaita jos haluaa että kangas on täyttä villaa. Näin bestmanit ja kaasot myös välttyvät kaikenlaisilta vaatekriiseiltä.

Tämän lisäksi viemme koko poppoon syömään HSS Boathouseen. Näin he voivat tutustua toisiinsa paremmin, voimme samalla maistella ja valita viinit häihin sekä tutustua tarkemmin ravintolan tiloihin. Samalla olisi tarkoitus päättää pöytämuodoista lopullisesta sekä käydä käytännön asioita läpi. Tämä tosin onnistuu vasta heinäkuussa sillä yksi bestmaneista on edelleen Ranskassa, mutta silloinhan ne ilmatkin ovat kohdillaan saaristoruokailuun!


morsiusneitojen korut


Oletteko ajatelleet muistaa avustajianne?


5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Näin toivottavasti lievennämme heidän taakkaansa :)

   Poista
 2. No todellakin ovat teidän kaasot ja BM:t onnekkaita kun panostatte heihin noin hyvin! Välillä kun näkee ja kokee tapauksia kun avustajilta odotetaan kyllä vaikka ja mitä, mutta heitä ei huomata sitten kiittää kunnolla kaikesta avusta.

  Me ajattelimem tehdä seremoniamestarille joko kalvosinnapit tai solmioneulan lahjaksi. Hänelle tulee juhlapuku töidensä puolesta, joten sen suhteen meidän ei tarvitse hänen pukeutumisestaan "huolehtia". Muita avustajia sitten jollakin pienemmillä lahjoilla. Kaasoja ja bestmaneja meillä kun ei olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei heidän oikein mitään tarvitse tehdä, mutta haluammekin että he ovat läsnä meidän tärkeässä hetkessä kuin että joutuis tekemään kasan askareita.

   Teillä on kyllä mahtava juttu että löytyy tuota kädentaitoa! Todella uniikki lahja :)

   Poista
 3. Haluan ehdottomasti muistaa omia avustajiani, kaasoille hommattiin puvut ja heidän majoitus hääyönä maksetaan :) Miekkonen saa päättää millä tavalla halua bestmanejään muistaa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...