torstai 15. toukokuuta 2014

Hääbändimme

... on ICON!

Heidän sivuiltaan löytyy seuraavanlainen kuvaus: Laulaja Elina Hjelt kasasi alansa parhaimmat, hauskimmat ja karismaattisimmat soittajat, ja tästä kehkeytyi Suomen kovin tulokas bilebändien saralla! Bändin jäsenillä on takana tuhansia tunteja soittoa sekä maalla, että merellä Suomen huippuartistien ja bändien riveissä! Tästä lisää tietoa.

Olen helpottunut ja todella onnellinen että saimme bändin näin nopealla ajalla. Tuhannet kiitokset kaikille viesteistänne, aivan ihanaa tämä hääbloggaaminen kun on tällainen yhteisö! Piristitte turhautumistani kovasti! Olen onnekas sillä minulla on myös musiikkialalla toimivia ystäviä, jotka auttoivat minua bändin etsinnässä. Paljon sainkin ihan mahtavia ehdotuksia. Hankalaksi bändin etsinnässä kuitenkin teki se, että haluamme mukaan saksofonin, nyt saimme viiden hengen kokoonpanon johon kuuluu laulu, kitara, rummut, basso ja foni. Peruneella bändillämme oli velvollisuus hankkia uusi tilalle ja tämä on mielestäni todella hyvä ehto varaajan kannalta. Sieltä kautta löytyi ICON. Loppu hyvin kaikki hyvin siis, perunut bändimme hoiti homman todella ammattitaitoisesti, mutta tämä morsmaikku kun haluaa kaiken olevan valmiina, ilman enempiä yllätyksiä

Listasin tähän joitain bändejä mitkä olivat minulla vaihtoehtoina, osalta ehdinkin jo hädissäni kysyä ja monella oli keikka jo varattuna. Kriteereinä oli että osaavat soittaa jazzia myös perinteisen häiden ohjelmiston lisäksi ja se että mukaan on mahdollista saada saksofoni.

Onerva - heidän tulkinta Norah Jonesin biisistä esittely-sivuilla nosti karvat pystyyn
Millie Jean - laulajalla on mahtava ääni, tosin heidän sivuiltaan ei löytynyt näytteitä
Laura Annika Quartet - huipputaitavia nuoria jazzmuusikoita
Salmi Five - tästä on ihan omaa kokemustakin kavereiden häistä, aivan ihania muusikoita! 


Nyt voi juhlat hyvillä mielin alkaa! Kirjoittelen meille tulevasta musiikista myöhemmin, biisilista on ruokailun osalta jo valmis ja siitä voit lukea tästä.8 kommenttia:

 1. Huh, huippua että asia selvisi näin nopsaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uskomattoman nopeasti, 24h ja kymmenen bändiä myöhemmin meillä on bändi bookattuna!

   Poista
 2. Hyvä kun saitte näin nopeasti korvaajan :). Meillä oli Sulhon kanssa keskustelua eilen, että ihmeen amatöörimäinen tapa toimia bändeillä, mitä nyt oon sivusta seurannut täältä blogimaailmasta bändien touhuilusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, enkä ikinä ajatellut että joutuisin sitä miettimään. Näköjään mitä vain voi käydä.

   Poista
 3. Jees, hyvä että sopiva bändi löytyi näin pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen nopeasti, koko ajan epäilen että tulee joku este vielä :D

   Poista
 4. Mahtavaa, että bändiasia ratkesi näin nopsaan! Ihana kuulla :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...