tiistai 27. toukokuuta 2014

Hääunia

Nyt niitä on alkanut tulemaan oikein urakalla, unia häistä.

Ensimmäisessä unessani olin menossa naimisiin, kunnes hääpäivänä paljastui että sulhaseni olikin outo intialainen mies ja oma mieheni oli vieraana. Yritin siinä kauheasti unessa sopertaa että ei, ei, en tunne tätä miestä ja samalla viittoilla oman mieheni suuntaan, mutta ei siinä hirveästi auttanut. Kauhun sekaisin tuntein heräsin aamulla ja yritin pohtia pääni puhki tämänkin unen merkitystä.

Seuraavan yön unessani häät alkoivat tunnin päästä ja kampaajani oli unohtanut koko asian. Itse asiassa minäkin olin unohtanut että kyseinen päivänä oli hääpäiväni ja juoksin sitten hädissäni ympäri Helsingin kampaamoita. Kun sitten kirkkoon pääsin, jossa ilmeisesti minun oli tarkoitus pukeutua, oli kaikki tavarani jääneet vaatehuoneeseeni, kenkiä myöten.
Yritin lueskella mitä unet häistä ennen häitä tarkoittavat, mutta tulkintoja on yhtä monta kuin uneksijoitakin. Onko kukaan muu vielä nähnyt häitään koskevia unia?4 kommenttia:

 1. Ah, klassisia hääpainajaisia. Molemman sorttisia on täälläkin nähty. Puoliso on ollut välillä väärä (itseasiassa exäni) ja tajusin unessa että jokin tässä nyt mättää, en halua mennä tuon kanssa naimisiin. Aamulla helpotus oli suuri, kun heräsinkin oman kullan vierestä. Nuo kiireunet joissa kaikki on tekemättä on mulle tosi yleisiä muutenkin kuin häiden tiimoilta, mutta muutaman kerran niitä on tullut nähtyä häihinkin liittyen. Aina on tosi vähän aikaa tai ollaan jo myöhässä ja kaikki asiat ihan kesken. Toivotaan tässä tapauksessa, että unet tarkoittavat juuri päinvastaista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan :D En vain ymmärrä miten ihmismieli voi kehitellä kaikenlaista. Olen muutenkin hyvä näkemään unia ja saatan joskus olla ihan sekaisinkin että tapahtuiko joku asia oikeasti vai ei...

   Poista
 2. Hei! Löysin muutama tunti sitten blogisi ja uppouduin lukemaan kirjoituksiasi... häähulluna sain paljon ideoita ja unelmat sen kuin kasvavat ;) ihana blogi ja ihanaa kesää ja hääjärjestelyjä sinne! saat minusta uuden lukijan, ehdottomasti :)

  http://hyvanmielanajatuksia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Voi kiitos!! Ihanaa kesää sinnekin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...