sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Hartwallilta alkoholiton vaihtoehto

Mietin pitkään vaihtoehtoja alkoholittomien juomien välillä. Juhlapaikalla näistä ei meidän tarvitse huolehtia sillä sen hoitaa ravintola, mutta laivamatkalla Kauppatorilta Boathouseen on hyvä olla alkoholiton vaihtoehto. Kriteereinä (tottakai tällekin on kriteerit) oli että juoma on lasipullossa ja että pullo on kaunis. Laitilan juomat olivat pitkään yhtenä vaihtoehtona, sillä ne on helppo avata, pullo ei kuitenkaan miellyttänyt silmää, sillä se on paljon miniskumppapulloa isompi. Sitten ihastuin Belvoirin juomiin, niiden ulkonäön vuoksi, mutta halusin kuitenkin loppujen lopuksi jonkun tutun maun ja mieluiten vielä sellaisen jota tehdään Suomessa. Vaikka paljon asioita tilailenkin netistä, pyrin ensisijaisesti suosimaan suomalaista.

Sitten näin Pitsiä ja Minttua-blogin postauksen samasta aiheesta ja ihastuin pommacin pieniin pulloihin. Siinä ne on! Pommac oli minun lempilimpparini lapsena! Lisäksi tämä maaliskuussa kauppoihin tullut pullo on todella suloinen! Siinä on jotain vanhanajan tyylikästä henkeä, mikä sopii tuolle klassikkojuomalle kuin nenä päähän. Voi Hartwall ette olisi parempaan aikaan voineet ajoittaa teidän uuden lasipullonne lanseerausta!!







Mielestäni se toimii myös värimaailmaltaan Freixenetin mustien miniskumppien kanssa. Siihen vain valkoinen rusetti, jolla saa pillin pysymään matkassa ja juomat on valittu! Jee, taas yksi askel eteenpäin!


7 kommenttia:

  1. Onpa söpöt pullot! Hyvä valinta :).

    VastaaPoista
  2. Niin söötit! Toivottavasti tekevät tuommoisia pikkupulloja myös uudesta Pommac Rosésta....

    VastaaPoista
  3. En tiennytkään, että Pommacia saa myös lasipullossa. Aika kivan näköisissä jopa!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...