maanantai 19. toukokuuta 2014

Valkoisia klemmareita

Tämä morsian on hullu. Täysin kahjo. Metsästän nyt valkoisia klemmareita, niitä nimittäin ei saa mistään ostettua erikseen. Päätimme sitten hankkia lajitelman klemmareita, jossa on yhteensä tuhat klemmaria ja kuutta eri väriä. Sieltä sitten noukitaan reilu sata niitä valkoisia, ihan kahjoa. Tämän jälkeen meille jää melkein 900 erivärisiä klemmareita käytettäväksi.


kuva 

Ai miksi? Haluan kiinnittää vieraille jaettaviin kirkko-ohjelmiin tulevat nenäliinat VALKOISILLA klemmareilla, mikään muu ei nyt kelpaa. Olen selkeästi perinyt tämän suvussa kulkevan hulluuden äidiltäni, joka sen suurempia kyselemättä alkoi niitä minulle metsästämään erilaisista toimistotarvikkeita myyvistä liikkeistä ja kirjakaupoista. Tämä menee järjettömyydessään samaan kategoriaan kuin pari vuotta sitten käynyt käpyepisodi. Silloin näin Habitaressa käpyjä käytettynä erilaisissa asetelmissa ja muissa, jonka jälkeen soitin äidilleni että nyt tarvitaan käpyjä. Ensimmäisenä hän kysyi männyn vai kuusen? Parin viikon päästä postissa tuli 4,5kg käpyjä! 4,5KG!! Männyn tietenkin kun ne avautuvat kauniisti kuivuessaan.

Mieheni kiroaa näitä päähänpistoja, mutta silti kiltisti ottaa shampanjapullon korkit talteen ja pistää ne niille tarkoitettuun lasimaljoihin. Näitä lasimaljoja on nyt kolme...


14 kommenttia:

 1. Haahaa, ihan loistavaa! :D Ihanaa, että äitisi on täysillä mukana.

  VastaaPoista
 2. Heh, ymmärrän täysin! :D täällä myös korkit ahkerassa keräyksessä. Ja edelleenkin otan ne kaikki talteen, vaikka niitä on varmasti jo yli tarpeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes ymmärrä miksi minä niitä korkkeja keräilen. Tuolla ne on nyt sisustusinstallaationa keittiössä...

   Poista
 3. Eihän tässä ole mitään hullua :D Jos ei valkoisilla klemmareilla niin millä sitten? Pitäähän kiinnityksen olla tyylikäs! Jos olisi tavallinen metallinen klemmari, se näyttäisi toimistotavaralta - ei lainkaan tyylikästä. Hyvä linja sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! Kieltämättä se vähän outoa on kun minä ja äitini kiertelemme eri kaupungeissa kyselemässä valkoisten klemmareiden perään. Klemmariperhe.

   Poista
 4. Mihin tarkoitukseen ne pullonkorkit tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei yhtään mihinkään :D Niitä vain on...

   Poista
 5. Yksityiskohdilla ON väliä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä on! Joskus vähän liikaakin :D

   Poista
 6. Komppaan Annaa, ykityiskohdilla on väliä! :D
  Ja äitin tempaus oli ihan paras!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäisi kyllä moni asia hoitamatta ilman hänen heittäytymistään.

   Poista
 7. Ei yhtään kahjoa. Jos muinoin kun tapasimme miehen kanssa, hän ei voinut ymmärtää miksipä kauppakassi ei voi olla naulassa roikkumassa, jos se on ruman vihreä.. (koska se ei emännän mielestä sopinut sisustukseen) Toissapäivänä huomasi mies ohjeistavansa minua samaisesta asiasta, että katso tämä sopii nyt tänne mökin keittiöön värien puolesta, sovittaan ettei tänne sotketa sitten muita värejä.. *Minä: "WTF, milloin se oppi pahemmaksi kuin minä.. :D

  Sun ois pitänyt laittaa niistä glemmareista postaus: Tarvitaan valkoisia klemmareita.. Oltais sitten lähetelty niitä sulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa se toinenkin omaksuu näitä, meillä mies jaksaa kertoa kaikille että parvekkeen tyynyjen kuosin nimi on Töölö, kun asuimme siellä aikanaan. Pitää sitä niin ovelana juttuna että :D

   Se se olisikin! Valkoisia klemmareita tulisi postissa, ehkä mies hoksaisi että hulluja se on koko naiskunta eikä vain minä...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...