perjantai 23. toukokuuta 2014

Ennakkofiilistelyä

Kävimme viikonloppuna vähän fiilistelemässä Helsingin kesää sekä häidemme tiloja. Halusin välttämättä käydä Tuomiokirkolla, tuhannetta kertaa, tiedän. Pääsemme tosin jo kolmen viikon päästä sinne takaisin, sillä ystäviemme avioliiton siunaus tapahtuu samassa kirkossa. Mietimme samalla mahdollisia kuvauspaikkoja sateen varalle sekä kummasta ovesta haluamme tulla sitten ulos. Kumpikaan meistä ei halunnut laittaa vieraita noille portaille, eikä autoa pysty ajamaan siihen, joten luonnollinen ulostulo on silloin vasemmalta sivulta. Näin saamme sitten kävellä koko käytävänkin loppuun asti. Kirkkoon pääsi sisälle ja kävin laskemassa kuinka monta askelta on ovelta alttarille. Viisikymmentä askelta, menin vielä todella hitaasti päässäni soivan musiikin tahtiin.
Sen jälkeen kävelimmekin rantaa pitkin kaivariin ja päätimme syödä lounaaksi Skifferin pitsat (mikä morsiusdieetti?). Sitä ennen teimme kuitenkin pienen kävelyn viereiseen Liuskasaareen ja HSS Boathousen ympäri. Boathousen terassi on uusittu ja siinä on paljon enemmän istumatilaa kuin pari vuotta sitten. Hyvän sään salliessa tuossa on ihana sitten istuskella ja nauttia kesän viimeisistä hetkistä. Tsekkasin muuten samalla vessat kun en muistanut millaisia ne olivat. Plussaa on se että niissä on hyvin tilaan vessakorille, miinusta se että ne eivät ole vain ravintolan käytössä. Mutta jos joku nyt sieltä vessakorista haluaa sukkahousut ottaa matkaansa niin olkaa hyvät vaan.
Näitä kuvia tulee vielä paljon lisää, sillä heinäkuussa menemme testaamaan ja valitsemaan viinit. Tämän lisäksi meillä on kaksi kertaa varattuna hovimestarin kanssa käytännön asioista päättämiseen. Jipii! Kyllä ne häät sieltä vielä tulevat!
1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...