keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Takaisku numero 2

Olen tehnyt kaiken jo viime vuoden puolella. Varannut muun muassa juhlapaikan, kuljetuksen, valokuvaajan, bändin ja aloittanut hääpuvun suunnittelun. Luulisi että tällä säästyisin turhalta asioiden selvittelyltä ja vatkaamiselta kun olemme saaneet valita ne asiat mitkä haluamme. Kakku on ihan pientä tähän verrattuna, se on vain pientä ekstrakivaa, ei mikään tärkeä juttu millään tavalla.

Tällä kertaa takaiskuna on yksi asia mikä meille oli tärkeä eli bändi. Panostamme vieraiden viihtyvyyteen ja yhtenä tärkeänä kriteerinä oli bändin vetovoimaisuus ja kyky nostattaa tunnelmaa. Viime vuonna kun varasimme saimme valita ihan minkä bändin tahansa halusimme ja niin me teimme. Varaamamme bändin yhteyshenkilö on todella mukava ja yrittää varmasti parhaansa, mutta se mikä minua ärsyttää on, että jouduin itse kysymään ovatko he nyt tulossa vai ei. Ellen olisi tätä itse kysynyt niin kuinkahan kauan olisi kestänyt että olisin tämän tiedon saanut korviini? Minua ei niinkään haittaa se peruminen, vaan se tapa toimia. Peruneella bändillämme on velvollisuus etsiä korvaava bändi häihimme. Onnea siihen, tähän asti ei ainakaan ole yhtään menneet ehdotukset yhteen.

Ei, en vieläkään ole bridezilla, kyllä nämä järjestyy, pakko järjestyä. Olen turhautunut, sillä nyt olen joutunut käyttämään vuorokauden etsien MEILLE sopivaa bändiä näin alle neljän kuukauden varoitusajalla.

Eikä blogger toimi, en voi esikatsella postausta saati kommentoida kenenkään muun blogia. En pääse edes omaan blogiini, mutta hei paskaa sataa välillä. Nyt on parasta tapahtua jotain ihan mieletöntä.

EDIT// kommentointi toimii taas! Wuhuu!

27 kommenttia:

 1. Voi eiii ! Niiiin ymmärrän tunteen. Minua ei aikoinaan haitannut se, etten saanutkaan alunperin varattua bändiä vaan se, etteivät he voineet ilmoittaa aiemmin. Ja se, että jouduin hoitamaan uudestaan asiaa, jonka olin jo luullut saaneeni kuntoon. Sekun ei varsinaisesti muutenkaan ollut mikään lempparihomma...

  Puuh. Tsemppiä! Toivottavasti asia selviää pian ja saatte kelvollisen korvaajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se! Välillä tulee peruutuksia ja esteitä. Muusikon ura Suomessa ei ole helppoa, joten ymmärrän hyvin jos tulee isoja projekteja tilalle. Mutta ellen olisi itse tätä kysynyt, niin kuinka kauan olisi asiassa vielä mennyt?

   Poista
 2. Auts, toivottavasti korvaava esiintyjä löytyy pian :/

  Meillähän peruuntui kans alkuvuodesta se jo viime syksynä valittu bändi, ja voin sanoa että kyllä ärsytti kun joutui aloittaa koko homman alusta...
  Sittenhän pienten sattumusten saattelemana löysin tän meidän Nicklas Grönholm Duon, enkä vois kyllä olla tyytyväisempi, tää on luultavasti parempi kuin se meidän ensimmäinen valinta! Itse en oo kyseistä esiintyjää vielä koskaan livenä nähnyt, mutta muutama ihminen on mulle sanonut että on ollut paras hääesiintyjä mitä ovat nähneet, monipuolinen, rento, ja osaa kuulema todella ottaa yleisönsä.. Joten hyvillä fiiliksillä mennään, odotukset on korkealla!

  Ehkä tästä teidänkin vaihdosta seuraa jotain hyvää, vielä jotain parempaa kuin alkuperäinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin hömelö että uskon ihan täysin kohtaloon, eli kaikella on tarkoituksensa. Niin tälläkin, pakko olla. Harmittaa vain että joutuu hermoilemaan ja jännittämään että onkohan kukaan enää vapaana.

   Poista
 3. Mikä näitä etelän bändejä oikein vaivaa?!? Kerta toisensa jälkeen saa blogeista lukea, että on peruttu. Onneksi meillä on kaverin bändi tulossa, joten säästyn tältä (tosin en monelta muulta). Tuo panda on muuten aivan paras :D...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä olisi kanipuku varastossa niin mietin jo hetken sen hakemista ja lähtöä tuohon lähikauppaan :D
   Markkinat on laulajilla kovat ja jos parempi projekti tulee niin häät ovat aina kakkossijalla.

   Poista
  2. En ihan ymmärrä tuollaista toimintaa... Nyt kanipuku päälle :D!

   Poista
  3. Todellakin!! Huntu siihen vielä niin tietävät että on taas yksi pimahtanut morsian!

   Poista
 4. Voi kakka! Näitä nyt todella siis tapahtuu paljon. Hmph, toivottavasti löydät uuden. Onneksi syyskuuhun on vielä aikaa. Voisiko täällä blogissa hakea uutta bändiä? Tai siellä fb häät2014 ryhmälle, ainakin ehdotuksia voisi tulla paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen laittanut jo pyörät pyörimään ja paljon on bändiehdotuksia sadellut ystäviltä sekä jo varatuilta hääbändeiltä. Kyllä sieltä joku löytyy, tai sitten vedetään karaokena :D Ai kauhea... ainakin vieraat lähtisivät ajoissa jatkoille.

   Poista
 5. Voi ei! En ymmärrä mikseivät voineet heti kertoa! Todella asiatonta käytöstä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, vaikka on velvollisuus hankkia tilalle, en silti tykkää tällaisestä toiminnasta.

   Poista
 6. No voi kökkö tuollaisia :( Eivät taida muusikonretkut ymmärtää kuinka suurten asioiden äärellä näissä hääjärjestelyissä ollaan. Ei sitä tosiaankaan huvittaisi bändejäkään kovin montaa kertaa varailla ja varsinkaan jos eivät voi itse heti ilmoittaa kun asiasta tietävät. Minä olen tarjoilijat varannut jo kolme kertaa (siis eri tarjoilijan joka kerta, kun kahdelle ensimmäiselle tulikin peruutukset) ja jostain syystä en oikein vieläkään luota että nää tämän hetkiset on oikeesti tulossa ja olen vähän varpaillani odottamassa kokoajan peruutusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa! Ensin on hyvä mieli ja ylpeä itsestään että sai tehtyä kaiken hyvissä ajoin eikä mitään vaan jää viime tippaan, sitten tulee jotain tällaista ja minun hehkuttama hälläväliä-asenteeni saa kolauksen. Onneksi peruttanut bändi on velvollinen hankkimaan uuden...

   Poista
 7. Heippa, itselläni oli kanssa ihan hirveä stressi löytää bändi, joten kaikki sympatia sulle. Tässä yksi bändiehdotus sulle. kannattaa tutustua.
  http://buukkaa-bandi.fi/fi/band/keytoes

  ps. Ihanan blogi sulla, on ollut niin mun pelastus häitä järjestäessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Pitääkin heti tutustua. Minulta on lähtenyt jo kymmenisen sähköpostia eri paikkoihin :D

   Ihanaa että blogistani on ollut apua, kiitos tuosta! Todellakin piristit päivääni <3

   Poista
 8. Oh shit, toivottavasti uusi bändi löytyy ja vieläpä pian! Pidän peukkuja teille!

  VastaaPoista
 9. Voi ei! Ikäviä takaiskuja. Itse olisin vuodattanut varmaan viikon verran kyyneleitä tuollaisen jälkeen. Hienoa, että olet kaikesta huolimatta positiivisella ja luottavaisella asenteella liikenteessä. Varmasti löydätte uuden, erinomaisen bändin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epätoivo kestää minulla yleensä korkeintaan sen tunnin ja sitten taas täydellä höyryllä eteenpäin!

   Poista
 10. Tosi ikävä juttu. Laitoin sinulle sähköpostiin ehdotuksen eräästä bilebändistä! :)

  VastaaPoista
 11. Argh! Musta tuntuu et meilläkin vedetään takapakkia milloin missäkin asiassa. Damn! Toivottavasti korvaava bändi löytyy ja pian. Hitto miten ikävää onkaan alkaa alusta ettii jotain minkä luulee jo varmaksi. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Kun ehtii jo innostua ja sitten yhtäkkiä suunnitelmat muuttuukin ja pitää alkaa alusta. En varmaan painata mitään nimiä häiden ohjelmaan, muuta kuin omat tietenkin...

   Poista
 12. Kurja juttu! Ja muiden tavoin ihmettelen sitä, että peruuntumisesta ei voi heti ilmoittaa. Entä jos olisit odottanut sitä ilmoittamista, koska olisit saanut tietää? Olisiko sitten ollut enää mitään tsäänssejä löytää korvaavaa. No kyllä se hyvä korvaava bändi löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa ihmettelen. Ellen itse olisi tiennyt että laulajamme on kiinnitetty isoon syksyllä alkavaan juttuun en olisi edes osannut häneltä mitään kysyä.

   Kohta on varmastikin meillä bändi bookattuna, neuvottelut jo käynnissä!

   Poista
 13. Voi ei!! Vitsi miten kurjaa! Toivottavasti ratkee pian <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...