sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivä

Monikaan hääpäivä ei onnistuisi ilman äitejä. He ovat mukana meidän pähkähulluissa hääsuunnitelmissamme, toppuuttamisen sijasta he kannustavat eteenpäin ja tekevät päivästä erityisen. Vaikka kuinka aloitamme suunnittelun hyvissä ajoin, teemme pom-pomeista, karkkibuffasta ja photoboothin rekvisiitasta täydellisiä, ei niitä kuitenkaan tarvita täydelliseen päivään. Tärkeimmät hääpäivän koristelut tulevat tunteista ja hetkien kauneudesta.

Omalle äidilleni hääpäiväni on todella suuri ja tunteikas päivä. Vaikka välillä hänen jo kohta puoli vuotta jatkunut häiden vaatekriisi ei ota laantuakseen, on se vain osoitus että hänkin haluaa päivästä todella erityisen. Monesti tosin sanon että eihän sillä mekolla ole loppujen lopuksi väliä. Toisaalta itse ostin yhden hääpuvun, pähkäilin sen kanssa aikani sitten myin sen ja teetin tilalle uuden. Juhlikaa äitejänne tänään sillä he tekivät teistä sellaisen kuin te olette.


kuva vuodelta 198x

1 kommentti:

  1. Sain niin hyvin huomata meidän häissämme, ettei koristeluilla tai niiden puuttumisella ollut merkitystä itse juhlan kanssa. Läheiset, tunteikkaat muistot ja yhdessä vietetty aika olivat ne tärkeimmät asiat. Ne samat asiat tekivät juhlasta juuri niin ikimuistoisen kuin se oli.

    Ihana kirjoitus ja tärkeitä ajatuksia. <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...