torstai 8. toukokuuta 2014

Kukkatilaus

Tarkoituksenani on marssia joku päivä ensi viikolla kukkakauppaan ja tilata kukat häihimme. Hortensia on meillä pääkukkana, vaikka tätä kukkaa kutsutaankin vanhan piian kukaksi. Rakastan itse tätä kukkaa valtavasti ja parasta siinä on että sitä saa ympäri vuoden, sekä se on edullinen kukka. Minulla ei ole tarkoitus teettää kimpusta taulua tai säilyttää sitä millään tavalla, joten minun ei myöskään tarvitse ottaa huomioon sen kestävyyttä kuivatuksen kannalta. Vaikka hortensiasta tuleekin kaunis myös sen kuivatteassa. Tässä hiukan listausta, ihan itseänikin varten, mitä pitää tilata.

Hääkimppu, valkoista hortensiaa, ei mitää hörsöä, vaan klassinen muhkea pallero. Vähän kuten alla oleva kuva, mutta ilman noita morsiushörsöjä kiitos (mikä niiden nimi nyt on). 


kuva


kuvaHiuksiin kukkia, valkoista hortensiaa, kiinnitettäväksi pinneillä.

kuvaSulhasen viehe, valkoista hortensiaa, mukana kenties vähän vihreää tai merihenkistä, solmittua nauhaa. Kuitenkin hyvin klassinen ja yksinkertainen.


kuvaMorsiusneitojen kimput, vaaleansinistä hortensiaa, ehkä pidemmällä varrella, jolloin niistä on helpompi pitää kiinni. 


kuvaBestmanien kukat, vaaleansinistä hortensiaa, sama tyyli kuin sulhasella, mutta hiukan hillitympi.


kuvaMutta sitten iskee vaikeus..

Sulhasen ja morsiamen isän kukat, hortensiaa, muttei samanlaisia kuin bestmaneilla eikä sulhaselle. Ehkä enemmän vihreää ja muutos nauhalla. Tähän väliin pakko sano että isäni ihmetteli koko rintakukkia... Onneksi minä suunnittelen, ei hän.


kuvaÄitien kukat. Rintakukka, rannekukka, ei kukkaa? Rintakukka on ehkä hiukan mummomainen, rannekukasta tulee mieleen Jenkkien koulutanssiaiset, mutta voiko heitä jättää ilmankaan kukkia? 


kuva

kuva


kuvaTai miten olisi laukkukukka? Hmm, ehkä ei.


kuva


Entäs isovanhemmat? Tai jos antaisin vaan kukkakauppiaan päättää kaikesta ja saisin yllättyä sitten hääpäivänä ne nähdessäni... 


13 kommenttia:

 1. Hortensia on kyllä kaunis kukka! Hyvä valinta siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on tosi helppo myös :D

   Poista
 2. Hortensia on yksi lempikukistani. Kaikki esimerkkikuvien kukat ovat kauniita. :) Meillä kaasolla ja morsiusneidolla oli hääjuhlassa rannekukat, mikä oli mielestäni söpö vaihtoehto rintakukalle. Jos olisi ollut kirkko, niin silloin varmaan kimput.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nimenomaan kirkkoon kimput. Ranteisiin on jo hankittu Snön korut, jolloin rannekukka olisi hiukan liikaa.

   Poista
 3. Hortensia on niiiin upea kukka! Mites kaasoille kukat hiuksiin samoille puolille? Meillä oli rannekkeet ja ne oliva kauniin hillityt eivätkä jenkki promtyyliset ollenkaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tulee kukka tukkaan, joten kaasot menevät kimpuilla. Rannekkeet on kyllä kauniit!

   Poista
 4. Hortensia on pääkukka meilläkin luonnonkukkien seassa :). Jos vain saan sitä tilattua Lapin päähän muutaman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän, se alkaa nykyisin olemaan niin yleinen kukka että varmasti saa joka paikasta.

   Poista
 5. Hortensia on oma suosikkini myös. Äideille en ehkä kuitenkaan rannekukkia.. Oma valintani olisi varmaan rintakukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sitä ajattelin että onko aika teinimäinen se rannekukka... Rintakukka taas voi olla vanhanaikainen, jos sen tekee väärin. Vaikeaa!!

   Poista
 6. Hortensia on kyllä tosi kaunis, eikä tosiaan kaipaa kimppuun mitään turhia härpäkkeitä lisäksi! :)

  Minäkään en ehkä äideille laittaisi rannekukkia.. kaasoille sen sijaan kaavailen niitä, jotta heillä olisi kädet vapaana. Sopii mielestäni ehkä paremmin nuoremmille naisille, kuin äitien ikäisille.. ehkä rintakukkaa heillekin, jollain modernilla twistillä ettei liian mummomaiseksi mene.. tai sitten ilman kokonaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on totta. Olen päätymässä siihen että jätämme äideiltä kukat pois...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...