perjantai 9. toukokuuta 2014

Voihan kakku osa 2

Aikaisempia mietteitä kakuista voit lukea tästä.
Vaikkemme siis ole kakkuihmisiä oli tarkoituksenamme valita tällainen kakku konditoria pH7:n valikoimista:


Nyt sain kuulla ettei yksikään näistä jenkkityylisistä hääkakuista ole ikinä selvinnyt ehjänä perille Ravintola Boathouseen sen herkkyyden takia, se ei kestä lauttamatkaa rikkoutumatta. Toisaalta hyvä että sain tietää sen nyt enkä hääjuhlissa... Mutta ei tule tällaista meille.


13 kommenttia:

 1. Voi ei. :/ Kakkua ei olisi mahdollista koota vasta paikan päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oikein, sillä tuo sokerimassa on yhtenäinen tuossa päällä. Lisäksi se on niin herkkä repeämään. Pöh ja höh.

   Poista
 2. Voi itku, on varmasti vaikea saada se "ihan sama" ajattelumalli taas päälle, kun on kerennyt silmänsä johonkin iskemään! Toivottavasti löydätte jonkin toisen, vähintään yhtä hyvän, vaihtoehdon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIköhän sieltä jotain löydy. Harmi vain että tuossa olisi saanut kakusta valkoisen ilman kermaa...

   Poista
 3. No voi kökkö! Mutta juu, mieluummin tieto nyt kuin vasta siinä vaiheessa, kun sokerikuorrute on revennyt kriittisesti juuri tuolta rusetin puoleiselta sivulta...

  Mitäs nyt, ehditkö jo tehdä varasuunnitelman? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on pakko valita joku olemassa olevista... Ei niitä hyytelökakkuja voi kamalasti muutella :(

   Poista
 4. Tää kakku asia on kyllä raastavaa meilläkin. Voi hitto ja harmi kuulla ettei kaavailemanne kerroskakku onnistu :/

  VastaaPoista
 5. Auts, ikävä kuulla! Suunnitelmien kaatuminen on aina ikävää. Mutta häitä juuri viettäneenä täytyy todeta, että meillä tuli vielä hääpäivänäkin aika monta mutkaa ja unohdusta matkaan, jotka eivät lopulta haitanneet yhtään! Vielä kuukausi sitten olisin saanut hermoromahduksen, jos olisin edes kuvitellut näiden asioiden tapahtuvan ja unohtuvan. Ja tehän voitte saada oikein hienot ja teemaanne sopivat koristelut vaikka jokaiseen kakkuun, vaikka kakku ei olekaan tuommoinen yltiöupea jenkkiversio. :) Ja näin kakku pysyy takuulla siistinä myös ihan sinne kriittisimpiin hetkiin saakka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saadaan, saadaan, eikä se yksi kakku mitään maailmaa kaada. Olisi vain sopinut meidän väreihin ;)

   Poista
 6. Ei ole todellista! Meillä myös on häät Boathousessa ja haluan EHDOTTOMASTI ihanan jenkkityylisen valkoisen kakun.... :(( Jaksatko kertoa, mitä he tuolta konditoriasta tarkalleen sanoivat?

  En jotenkin pidä yhtään sellaisista perinteisimmistä kakuista jotka on laitettu kakkutelineeseen esille, ei niin yhtään meidän juttu... Ehkä joudun/pääsen nyt sitten toteuttamaan ideani cupcake-hääkakusta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain siis viestin suoraan Boathousesta meidän hovimestarilta, joka kertoi että he eivät edes mainosta hääpaketeissaan noita jenkkityylisiä kakkuja, sillä yksikään jenkkityylinen kakku jonka asiakkaat ovat Boathouseen tilanneet ei ole tullut ehjänä saareen asti. Ei yksikään.

   Poista
  2. Apua... Ehkä me ei sitten lähdetä kokeilemaan oltaisko me kuitenkin ne ensimmäiset joiden kakku pääsee ehjänä paikan päälle. Voi surku ja suuri pettymys!!! Kiitos kun tästä täällä mainitsit! Onneksi nyt sain tämän jo näin hyvissä ajoin tietoon (häät 2015) niin voin alkaa miettiä muita vaihtoehtoja ja asennoitua uuteen tilanteeseen...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...