torstai 29. toukokuuta 2014

Häiden musiikkivideo

Tiedättekö tunteen kun on saanut jonkun ihan älyttömän hyvän idean ja sitten kun sen googlaa ei se olekaan enää omaperäinen. Noh kuitenkin. Katsoin juuri Pharrellin Happy biisiin tehdyn Helsingissa kuvatun videon ja tulin todella hyvälle tuulelle. Videon voit käydä katsomassa tästä. Mietin että tämähän olisi loistava idea jalostaa myös häihin!

Googlatessani asian, sille on olemassa oma nimikin: Marryoke! Ihan mahtava idea! Hmm, suostuisikohan meillä vieraat tähän?
12 kommenttia:

 1. Ihanan hyväntuulinen video! Hyvä aamun aloitus tähän asteiseen torstaihin. Aloin heti visioimaan kuinka hauskan tuosta ideasta tosiaan saisi, jos hääpäivänä häävieraat lähtisivät mukaan hulluttelemaan ja päivästä koottaisiin tuollainen hauska video! Ehdottomasti toteuttamisen arvoinen idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä saa musiikkia vaihtamalla vaikka minkälaisen! Tässä toki ammattikuvaajat, mutta toimisikohan tämä ihan harrastelumeiningilläkin?

   Poista
 2. Muistan, kun ekaa kertaa törmäsin tähän ilmiöön joskus viime vuoden puolella. Silloin pistin miehen kattoon useemman tollasen marryoke-videon Youtubesta kanssani. Ilmeisesti Britanniasta löytyy ihan tällaisiin videoihin erikoistunut yritys, mutta Suomesta ei ilmeisesti vielä vastaavaa bisnestä löydy. Itsekin aloin sitten pohdiskelemaan, että kuinkakohan vaikeaa tämä olisi toteuttaa itse. Tietenkin sitä varmaan voisi palkata ammattimaisen kuvaajan, jolle esittelisi idean ja pistäisi hänet hoitamaan toteutuksen, mutta saisi sitä varmaan ihan mukiin menevän videon harrastelijakin tehtyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja fiilishän se on tärkein. Ei se haittaa vaikka se olisi vähän niin ja näin tehty.

   Poista
 3. Tällainen olisi upea juttu, jos on tarpeeksi heittäytyvää porukkaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän voisi olla myös mahdollinen morsiamen ryöstön tehtäväkin...

   Poista
 4. Eikä, olispa huippu! Tehkääs joku tällänen, et voidaan muut ihastella ;)

  VastaaPoista
 5. Mahtava! En vain tiedä miten tuon kätevästi toteuttaisi.. Vinkkaampa sulholle jos innostuisi :D

  VastaaPoista
 6. Eikä!!! Ihan mahtava :) Tuosta tuli niin hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista
 7. Tunnistan tuon tunteen, kun oma "ainutlaatuinen" idea onkin jo toteutettu.. Mutta toisaalta, voihan sen ajatella niinkin, että onpas mun idea suosittu ja oikeasti toimii :D Ja tämä Marryoke olis kyllä mahti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta. Ajattelin sen niin että oli niiiin hyvä idea että joku on keksinyt sille oman nimenkin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...