lauantai 10. toukokuuta 2014

Tämähän etenee!

Kutsujen suunnittelu alkoi!

Minä haluaisin jotain romanttista, hiukan hömpähtävää, jopa boheemia, merellistä teemaa noudattavia kutsuja. Mies haluaisi selkeälinjaisia, skandinaavista muotoilua ja graafisia linjoja noudattavia kutsuja. Meidän huipputaitava suunnittelijamme on graafikko, arvatkaa kumpi voitti.


Minun näkemys
kuva


Hänen näkemys
kuva

Olen niin onnellinen että joku ammattilainen tekee tämän. Saamme oman monogrammin, omat fontit, ihan kaiken mitä voimme sitten hyödyntää muissa paperituotteissa! Teimme malliksi tai minä istuin vieressa kun mies teki, hienon word-pohjaisen kutsun mistä näki juu idean, mutta samalla näki että se on tehty wordilla. Aivan kamala. Lisäksi saimme kuin saimmekin kutsuihin tulevan tekstin muotoiltua omalla tyylillämme. Apuna meillä oli pino ystäviemme häiden kutsuja. Niistä pystyi vähän lunttaamaan että mitä kutsuissa tulisi suurinpiirtein olla.

Muotoilimme kutsuun tulevat tekstit hyvin vapaasti, emmekä noudattaneet tiettyä kaavaa vaan niissä näkyy hyvin meidän persoonamme. Mutta tässä siis sisältö karkeasti selitettynä:
- vihkiminen: paikka, aika, vihkijä, kyyditys järjestetty kirkon jälkeen
- lahjatoiveet, tavaraa on emmekä sitä enempää toivo, matkustaa haluaisimme
- pukukoodi, tumma puku, avasimme pukukoodiamme hiukan ja teimme siitä (omasta mielestämme) hauskemman ja rennomman
- juhlapaikka, paikan nimi, sekä tässä sitten mainitsimme että nämä ovat aikuisten juhlat
- jatkot, missä, milloin ja osallistutko
- ilmoittautuminen, meillä on omat nettisivut! Niiden kautta vieraat voivat ilmoittautua tai vaihtoehtoisesti ilmoittautumisen voi tehdä puhelimitse, tämä lähinnä sukulaisille. Samalla mainittava allergiat ja jatkoille tulo.

Jatkoille tulemista kysyttiin ennekkoon jotta osaamme varautua riittävän isolla menopelillä vieraiden kyyditystä varten. Lisäksi on hyvä ilmoittaa yökerholle sitten oikea tulijoiden määrä. Mieheni teki häidemme nettisivut alle tunnissa ja ne ovat ihan uskomattoman hienot! Minä olen aikas tarkka ja kriittinen, mutta jäin sanattomaksi.

Hauska juttu muuten kun laskin kutsujen määrää. Häät on 6.9. ja kutsuja on 69! Lisää kutsuista tulee vielä paljon, sillä tämä on ihan mahtava projekti!


10 kommenttia:

 1. Tyylikkäitä ideoita:) hmm. Sanoisin että pieni boheemisuus voitti:) miehet joskus yllättää todella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä saan romanttisen tekstin ja mies modernin monogrammin sekä pari muuta juttua :) Enemmän tosin menee moderniin suuntaan...

   Poista
 2. Kummatkin erittäin upeita vaihtoehtoja! Veikkaisin kuitenkin tuota pehmeämpää, romanttisempaa tyyliä. :)

  VastaaPoista
 3. Molemmat mallit on hienoja ja vaikka ihan omanlaisiaan, niin silti niissä on selvästi jotakin yhteistäkin. Voisiko olla että teidän kutsussa on elementtejä näistä molemmista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tuleekin! En vain malta että saan nähdä lopputuloksen!

   Poista
 4. Vitsit! Pääsisipä jo kurkkaamaan teidän kutsuja, ne on varmasti huikeen hienot!

  VastaaPoista
 5. Molemmat esimerkit ovat kyllä hienoja! Meillä oli ihan sama juttu, minä halusin jotain romanttista, vähän vanhanaikaista, pitsistä ja mies halusi selkeälinjaista ja simppeliä, "tyyliin taitettu A4" hän ilmoitti. Onneksi ollaan löydetty jo alustava yhteinen linja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä! Meillä mies ilmoitti että nämä tehdään näin ja minä vain myhäilen tyytyväisenä vieressä kun toinen tekee wordilla esimerkkiä kutsusta.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...