tiistai 3. kesäkuuta 2014

Teeman valinta

Emme omista venettä, saaristomökkiä saati niitä aitoja purkkareitakaan, miksi siis meriteema? Ahas, tähän väliin mieheltä huomio että HÄN oli siis meripartiossa aikanaan. No sehän se sitten selittääkin...

Virhe olisi mielestäni ollut ensin päättää teema ja sitten yrittää rakentaa se juhlapaikalle. Toki tämäkin onnistuu, mutta siihen vaaditaan vähän enemmän kuin pari netistä tilattua juttua. Alunperin vaihtoehtomme oli G18 juhlatila, mutta halusin päästä juhlapaikalla välillä ulos muuallekin kuin Yrjönkadulle ja lisäksi tila olisi ollut meidän vierasmäärälle liian pieni. Mikäli olisimme kuitenkin juhlineet G18:n juhlasalissa, olisi teema ollut aivan erilainen.

Teema voi pitää sisällään pelkästään häiden värimaailman, eikä sitä tarvitse viedä pidemmälle. Teemaa päättäessä on hyvä tutustua ensin juhlatilaan. G18 juhlasalin kiinteistö on rakennettu vuonna 1884 joten sen olemus huokuu jo tietynlaista arvokkuutta ja tunnelmaa. Mikäli tähän olisimme päätyneet olisi värimaailma ja teema ollut aivan erilainen. Kultaa, valkoista, kattokruunuja, pitsiä ja romanttisuutta.


kuva

kuva


Näin ollen häidemme värimaailma ja teema tulivat paikasta itsestään. Vaikka emme omista venettä, asumme venesataman vieressä, meillä ei ole saaristomökkiä, mutta asumme saaressa ja ne purkkarit, ne on vain ajan kysymys.


kuva


3 kommenttia:

  1. Meillähän teema tuli myöskin juhlapaikan kautta. Aluksi olimme valinneet vain värit joita käyttäisimme ja minulla oli hartaana toiveena että juhlapaikka olisi meren rannalla, ihan vaan koska rakastan vettä.
    Kun löysimme juhlapaikkamme, oli ilmiselvää että teema on merellinen. Mikään muu teema ei mielestäni sovi niin täydellisesti venekerhon tiloihin ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...