maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kesäiset häät Tuomiokirkossa ja Sipulissa

Nyt on tämän vuoden hääputki avattu! Juhlimme ystäviemme häitä viime lauantaina Tuomiokirkossa, josta juhla jatkui cocktail-tilaisuutena ravintola Sipulin Talvipuutarhassa. Suurta kuvapläjäystä ei ole tulossa, sillä kuvausta pyydettiin välttämään koko juhlan ajan. 

Nyt kerrankin on myös kuvaa hääpukeutumisesta. Päälle valikoitui Ted Bakerin mekko, joka on minulle tyypilliseen tapaan värikäs. Huomatkaa erityisesti taustalla oleva ruma kissapuu, sekä siellä ei-yhtään-enempää-voisi-kiinnostaa kissa. Ennen juhlaa koristelimme hääparin auton ja saimme vielä kyydin hääautolla kirkolle. Mahtoi olla näky mennä keskustan läpi kun auton takapenkillä istui pariskunta, molemmilla kännykät kädessä.







Jännitin tässä kohtaa, sillä seuraavat häät ovat tässä kirkossa tasan kolmen kuukauden päästä tuosta lauantaista ja ne ovat omat! Oli pientä kuivaharjoittelua tältä parilta havaittavissa...







Juhlapaikkana toimi Ravintola Sipulin Talvipuutarha, joka on aina yhtä kaunis. Juhlat menivät todella nopeasti ja iltaa jatkettiin vielä Maxinessa juhlien jälkeen. Onnea tuhannesti hääparille. Katsotaan myöhemmin josko voin julkaista kuvaa häämekosta!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...