keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Häämatkan mekkosaldo kasvoi juuri

Ennen juhannuksen alkamista kävin kiertelemässä hiukan pitkin Helsingin keskustaa ja päädyin taas ihanaan luottokauppaani Casaciin Yrjönkadulla. Jotenkin silmäni ovat jo niin harjaantuneet katsomaan vaatteita ja tavaroita "hääsilmällä" että täältäkin bongasin toinen toistaan ihanampia valkoisia ja vaaleita mekkoja vaikka häiden jatkoille, seuraavan päivän brunssille tai häämatkalle. Eivätkä hinnat todellakaan olleet kalliita. Ohessa muutama suosikkini mitä oli pakko päästä kokeilemaan ja lähtipä näistä mekoista yksi matkaanikin. Se tulee olemaan Rooman reissuumme täydellinen!

Vallitsevan jalkapallokuumeen ja tämän bloggaajan hyvin räjähtäneen ja väsyneen ilmeen ansiosta, koristaa pääni paikkaa jalkapallot. Ehkä tämän huomasittekin. Ihastuin niin moneen asiaan näissä mekoissa. Erityisesti tuon herkän roosan selkä oli aivan ihana, sekä pitkähihaisen mekon vuori miellytti, sillä se oli tumma beige, eikä valkoinen.
Tällä viikolla liikkeeseen tuli yli sata mekkoa lisää ja lisäksi ne ovat kaikki kesäalessa! En uskalla enää mennä katsomaan näitä uusia mekkoja. Liikkeen omistaja Leena lupasi kaikille mekon ostajilleVågan yllätyslahjan, kunhan mainitsee olevansa blogini lukija.

Casac sijaitsee Helsingissä osoitteessa Yrjönkatu 23, eli aivan siinä Yrjönkadun uimahallin lähellä. Lisäksi shoppailla voi myös Lappeenrannassa Wilhunkulmassa. 

8 kommenttia:

 1. Nuo molemmat pitsipuvut ovat ihanat!

  VastaaPoista
 2. Oi kuin ihania! Miksei meilläkin oo tuota liikettä. Oikein maailman täydellisin häämatkamekko tommoinen pitsiunelma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä niitä kyllä oli. Olen jo hiukan kyllästynyt sellaisiin perinteisiin pitsisiin boho-mekkoihin. Näissä näkyi laatu selkeästi.

   Poista
 3. Ihana tuo eka:) onneksi tampereella ei ole moisia ihanuusliikkeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olisi kyllä hyvä minullekin, nyt riittää tämä mekkojen hankkiminen :D

   Poista
 4. Siis hetkinen, tää Wilhunkulman liike on mennyt kyllä ihan ohi :o Pitää vissiin käydä viikonloppuna tsekkaamassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tsekata, muistaakseni Kauppakatu 28 on osoite :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...