perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannus ja morsiandieetti

Sillä välin kun mies pakkailee autoa juhannusreissua varten ja tuskailee ottaisiko mukaan shortsit vai pilkkihaalarit, onhan kyse Suomen juhannuksesta, minä haluan kertoa meidän viime viikonlopusta. Kävimme Taste of Helsingissä kolmatta kertaa ja joka vuosi ruokia ja viinejä on tullut maisteltua ahkeraan. Tänä vuonna kävin myös Taittingerin shampanjamaistelussa, mikä oli yksi omia kohokohtiani. Maistelin kahden päivän aikana yhteensä 13 eri ruoka-annosta, söinpä yhden niistä kahdestikin. En ikinä kieltäydy hyvästä ruuasta.
Tämä toi mieleen morsianten kovat paineet laihduttamisesta ja keventämisestä häitä varten. Syön terveellisesti, tai noh normaalisti kuutena päivänä viikossa enkä todellakaan stressaa syömisistäni. Ainoa "kuuri" minkä aioin toteuttaa on suolaton ja vähähiilihydraattinen ruokavalio pariksi viikoksi ennen häitä. Näin saan elimistöstä turhat nesteet pois ja ihokin kiittää tästä teosta. Kunhan muistaa vain juoda vettä, nukkua kunnolla ja yrittää olla stressaamatta niin elimistö toimii!

Viime sunnuntain auringon kunniaksi lähdimme käymään Linnanmäellä. En ole itse yhtään huvipuistoihmisiä, en ole ollut sitä lapsena, enkä ole sitä nytkään, mutta sunnuntaina siellä oli neljän tunnin ajan kaikkiin laitteisiin vapaa pääsy. Kävin junassa ja maailmanpyörässä sekä elämäni ensimmäistä ja viimeistä kertaa jossain avaruusmaisessa vuoristoradassa, josta en tykännyt yhtään. Mieluummin otan lasin viiniä ja istun ulkona, kuin ajalen noilla laitteilla, yäääh. Mutta nautin kävellä ympäriinsä. Onneksi ilma oli kuitenkin aurinkoinen ja nappasinpa meistä selfienkin!

Jahas nyt on sitten kassit kuulemma pakattu, parasta mennä vielä pakkaamaan oma laukku niin voidaan aloittaa juhannuksen vietto!


                             Oikein ihanaa juhannusta kaikille ! 

2 kommenttia:

  1. Kiitos ja samaten! :) Tuli vaan mieleen, että pudottaako vhh-ruokavalio painoasi miten? Itsellä kaksi viikkoa vhh:ta pudotti useamman kilon (toki siis turvotuksesta), mutta mietin vaan, että eihän hääpukusi ole sitten hääpäivänä löysä? Itse olen jo nyt pikkuhiljaa jättänyt turvotusta kerääviä ruoka-aineita pois, tosin hedelmistä en raaski luopua vaikka niissä onkin runsaasti hiilihydraatteja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikeastaan mitenkään. Minulla ei niinkään ole tarvetta pudottaa painoa. Mutta tuollainen pieni kuuri puhdistaa elimistön ja erityisesti ihoni todella hyvin. Tottakai pari kiloa saattaa lähteä, mutta ne ovat puhtaasti sitä nestettä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...