perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kulta mä oon käynyt kalliagrafiakurssin

Vastoinkäymiset on erikoisia juttuja. Parin minuutin ajan se että kutsuihin tuleva leima ei mahtunutkaan meidän kirjekuoren kehyksen sisälle aiheutti paniikin ja pienen sisäisen raivarin. Ihan vain vink vink frankeerauskoneen tekijöille niiden leimojen asetusten kanssa. Kymmenen minuutin ajan kävelin tuhatta ja sataa pitkin Lauttasaarta korva punaisena puhelimella, Vistaprintin asiakaspalvelu langan toisessa. Meidän tilaamat kutsuihin tulevat lisät eivät tulleetkaan postissa tällä viikolla, itse asiassa koko tilaus meni mönkään vaikka sain sähköpostiini viestin: tilaus vahvistettu. Kutsut jo leimattuna ensi viikolla lähteviksi... Menin alkoon ja ostin ison, kylmän viinipullon ja litran mansikoita.

Kotiin tultuani, noin kolme minuuttia sen jälkeen, voitonriemukkaasti huusin että nyt kuules mies tulostetaankin puuttuvat jutut itse. Ei tähän mitään muita tarvita perhana.
Samalla esittelin ylpeänä uusia kyniä joilla olisi tarkoitus kirjoittaa nimikyltteihin nimet. Jotenkin kauniisti. Harjoittelin kirjoittamista netin ohjeen mukaan niin kalligrafiakynillä kuin niillä vanhanajan mustekynillä, jossa kynän pää on kuin sulkakynästä. Ihan kamalia harankanvarpaita, en osannut edes kirjoittaa omaa uutta nimeäni kauniisti. Tästä Karrikin kuittaili ja sanoi "Kulta mä oon käynyt kalligrafiakurssin". Sen kohtalo on nyt sinetöity, otan toisen lasillisen viiniä, kaikki on hyvin.


Ihanaa viikonloppua!!
4 kommenttia:

 1. Mulla ei oo vistaprintistä kuin huonoja kokemuksia, toivottavasti saat perustettua tilauksen jos ette palvelua käytä.
  Kaikki ratkeaa aina, sulla on kyllä ihana mies ja kutsuahdistus on kamalaa. Onneksi viini auttaa aina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain peruutettua ja asiakaspalvelun mimmi oli tosi mukava, tosin jää viimeiseksi kerraksi vistaprintin kokeilu.
   Viini auttoi :D

   Poista
 2. Me jossain vaiheessa suunniteltiin myös tilaavamme kutsut Vistaprintiltä, mutta kun näitä huonoja kokemuksia tuntuu löytyvät joka nurkalta, niin ehkä me etsitään joku toinen paikka! :O
  Kuten Korppukin jo sanoi, onneksi on viiniä, se auttaa kaikkiin ongelmiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsikää ihmeessä, painotaloja on Suomi vääränään.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...