tiistai 10. kesäkuuta 2014

Meidän kutsut osa 1

Vein eilen kutsut postiin, ihan oikeaan postitoimistoon, en laatikkoon. Hymyilin kuin Naantalin aurinko kun kävelin merimiesmekossani kohti postia, kassissa 73 kutsua. Samalla kävin Kirkkoherranvirastosta hakemassa raamatun sekä esteettömyystodistuksen. Ei ollut esteitä.

Olen todella, todella onnellinen siitä ettei meidän tarvinnut itse lähteä näitä kutsuja tekemään. Kutsut meille teki Karrin veljen tyttöystävä Roosa Riski, joka valmistui juuri Sisustusarkkitehdiksi. Todella lahjakas ja ihana nuori suunnittelija! Hän teki meille myös oman monogrammin, joka on aivan ihana ja täysin teeman mukainen. En voi häntä tästä kylliksi kiittää. Teimme hänelle todella kamalan pohjan wordilla, mistä näki suunnilleen mitä elementtejä haluaisimme, hän teki sitten siitä toimivan kokonaisuuden. Kesällä teemme hänen kanssaan vielä menut, kirkko-ohjelman, pöytäjärjestyksen, juhlien ohjelman ja lopuksi myös kiitoskortit.

Kutsut painettiin minun kotikaupungissani Kuopiossa, painotalo Offsetpaino Tuovisella. Painotalo on perheyritys, mitä arvostan ja painotuotteet olivat juuri sellaiset kuten pitikin. En halunnut kuoriimme postimerkkejä, sillä äitini ja hänen miehensä yritys puolestaan myy ja huoltaa postimaksukoneita. Jotenkin postimerkkien hankkiminen ei olisi sopinut kuvioon. Sitä paitsi minusta siniset leimat ovat kauniimpia.


Halusin välttämättä kutsuun tarran, jotka tilasin niin Englannista kuin varmuuden vuoksi sieltä surullisen kuuluisalta Vistaprintiltä. Tarrojen lisäksi kuoritimme kutsut ja lisäsimme tuon valmiiksi leimatun tarran kuoriin. No Vistaprintin tilauksessa kävi miten kävi (huomaa tyhjät viinipullot selän takana) ja tästä lopullisesti lannistumatta marssin lauantaina verkkokauppaan ostamaan tulostettavia tarroja, jotka sitten leikattiin ja liimattiin oikeaan muotoonsa. Oli sekin oma hommansa, mutta sitten oli hyvä mieli kun viimeisen kutsun oli saanut kuoreen. Aikaa kahdelta ihmiseltä kului reippaasti toista tuntia. Meidän piti katsoa vielä sunnuntain kunniaksi leffa, mutta kun kello näytti yli yhdeksää tyydyimme yhteen jaksoon Top Gearia ja sitten nukkumaan.

Sinne ne menivät: Suomessa välille Kemijärvi-Helsinki, muualle maailmalle Brasiliaan, Ruotsiin ja Englantiin. Jännittää!! 

Niin ja arvatkaa milloin ne tarrat sieltä Englannista tulivat? Juurikin silloin kun tulin eilen postista kotiin. Nyt on tarroja mitä liimailla.


5 kommenttia:

 1. Voi vitsit miten jännittää!! Olispa kutsut äkkiä perillä niin mekin nähtäisiin ne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi viikolla vasta, osa kutsun saajista on tällä viikolla reissussa ja palaa viikonloppuna. Olen kyllä niin supertyytyväinen että ne on nyt virallisesti lähteneet!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sano muuta, Murphyn laki että ne tulivat juurikin maanantaina...

   Poista
 3. Tyylikkäät kirjekuoret ainakin! Innolla odotan näkeväni itse kutsut. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...