torstai 28. elokuuta 2014

Turo Tailor vs. Kiina

Bestmanien pikkutakkien kanssa kävi vähän hassusti, tai noh aluksi ei naurattanut yhtään. Tilasimme kahdelle bestmanillemme pikkutakit tailor4less nimisestä pukuja ja takkeja toimittavasta yrityksestä bestmanien mittojen mukaan. Takit tulivat nopeasti ja olivat yllättävän hyvin tehdyt, istuivatkin jopa, mutta eivät sitten vastanneet millään muulla tavalla yhtään sivuston mallia.

Vasemmalla sivuston kuva takista, oikealla todellisuus. Takin tiedoissa luki 100% puuvillaa, väriltään navyn sininen. Olisikin ollut edes noin tumma. Niin ja oikein te näette, se on vakosamettia. VAKOSAMETTIA!!!! Meidän ihanat bestmanimme olivat jo täysin valmiita laittamaan nämä päälleen, mutta vaikka meriteema onkin ja risteilyisännät olisivat olleet tiimiasuissaan, en pysty katselemaan näitä takkeja repeämättä. Mitä tästä TAAS opimme. Älä tilaa Kiinasta.

Etsintä siis jatkui.

Tammistossa Vantaalla on Turo Tailorin outlet, josta löytyy valtava valikoima pukuja sekä pikkutakkeja. Valikoimat ovat parhaillaan juuri sesonkien vaihtuessa eli nyt on hyvä aika hankkia puvut ja takit miehille häihin. En jaksa itse kierrellä etsien takkeja, sillä tarvitsemamme koot eivät ole aina saatavilla jokaisesta mallista. Soitinkin Tammiston myymälään, jossa minua palveli aivan ihana myyjä, joka heti tiesi mitä hain. Menimme myymälään samantien sinne aamulla soitettuani ja löysimme täydellisen pikkutakin bestmaneillemme. Meidän huonoksi onneksi takkia ei ollut saatavilla kaikissa koissa joita tarvitsimme. Myyjäkin oli hyvin pettyneen oloinen puolestamme ja soitteli vielä pariin Turoa myyvään liikkeeseen tuloksetta. Lähdimme Tammiston  myymälästä ja näytti jo pahasti siltä että sutenöörin/risteilyisännän takit saivat niskavoiton. Tammiston myymälästä kuitenkin pian soitettiin ja kerrottiin että tehtaalta osattiin sanoa että kokoa voisi löytyä Itiksestä Turoa myyvästä liikkeestä. Aivan ihanaa asiakaspalvelua!! Eikun seuraavana päivänä Itikseen ja takki löytyi! Tänään sitten vielä Tammistoon kotiuttamaan toinen takki niin samettibleiserit saavat jäädä pojille hupikäyttöön.

Loppu hyvin kaikki hyvin tässäkin, onneksi aikaa on viikko, eli reilusti!
11 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta :D Onneksi löytyi uudet takit. Ja kiitos vinkistä, pitääpä käydä tammistossa visiitillä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa mennä sinne ehdottomasti! Todella paljon hyvännäköisiä pukuja :)

   Poista
 2. Jännitys tiivistyy loppua kohti :) En malta odottaa teidän häitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitsisi enää tiivistyä yhtään :D Enää reilu viikko!!

   Poista
 3. Voi kamala! :D Eihän tuosta nyt edes tiedä itkeäkö vai nauraako. Onneksi kaikki kääntyi parhain päin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt nauran jo. Raivosin kyllä takin tekijöille, mutta eihän sieltä vastausta tullut...

   Poista
 4. Minusta juurikin voi olla totta, niin hirveää kuin se varmasti on alkuun ollutkin :D Sitä se kiinalainen halpakopiointi on :o Onneksi tarinalla oli näin onnellinen loppu!

  -Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän se, on se jännä mikä ihmisluonteessa on että kaikki pitää kuitenkin opetella kantapään kautta...

   Poista
 5. Huh mikä rumba! Ja ihan kohta tekin ootte naimisissa!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...