lauantai 30. elokuuta 2014

Hääyöpyminen Klaus K:ssa

Järjestelyjä on paljon juhlassa kun juhlassa paljon. Monen muuttuvan tekijän kanssa arvostaa ennen kaikkea asioiden helppoutta. Meidän juhlamme varrella on tullut kaikennäköisiä takapakkeja, joista ollaan selvitty kuitenkin ilman sen suurempia hiustenlähtöjä.

Yövymme, valmistaudumme, järjestämme jatkot sekä seuraavan päivän brunssin Klaus K:n tiloissa ja voin lämpimästi suositella kaikille hääpareille tätä vaihtoehtoa. Kaikki toiveemme on otettu huomioon, kaikki toimii ja vastaus tulee nopeasti myyntipalvelusta, ja huolimatta siitä kuka siihen on vastaamassa, on aina tietomme ajan tasalla. Näin sen pitäisi toimia. Lisäksi välimatkat ovat lyhyet, jatkoilta yläkertaan ja aamulla taas alakertaan brunssille.

kuva


Bestmanit ja tietenkin sulhanen menevät Bulevardin yöpymispaikastaan Klaus K:hon, jossa heille on huone valmiina pukeutumista ja valmistautumissählinkiä varten. Samalla yksi bestmaneista ottaa valmistautumisesta kuvia. Meidän häähuonettamme ei tarvi tähän onneksi käyttää, vaan pojat saavat eri huoneen käyttöönsä! Varasimme Envy-huoneen hääyötämme varten, vaikkakin iski hiukan huonekateus nähtyäni uuden Skyloft-huoneet.

Olen jo hiukan pakkaillut yli yön laukkuani. Valinnut mekon brunssille ja laittanut tarvittavat kosmetiikat nesessääriin, siitä se on sitten helppo ottaa Roomaan mukaan. En malttaisi odottaa enää viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...