maanantai 11. elokuuta 2014

Sulhasen arvaukset

Sanoin Karrille yhtenä iltana että hänen on nyt valitettavasti nähtävä kenkäni etukäteen, sillä minun on pakko harjoitella häätanssiamme ne jalassa. Karri sanoikin että kyllä hän ne minun beiget tai valkoiset kenkäni joka tapauksessa jossain vaiheessa näkee. Hetken mietittyäni halusin kuulla lisää mitä Karri luulee valinnoistani. Tässä hänen (lyhyet) vastauksensa kyselyihini hääpuvusta ja muista tekemistäni valinnoista.

Hääkengät: Joko beiget tai valkoiset nahkaiset korkkarit punaiselle pohjalla.
Hääpuku: Valkoinen, hihaton yläosa jossa ei ole olkaimia ja se on pitkä. Helmassa on laahus. Ei huntua. Materiaali on varmaan silkkiä.
Hiukset: Ylhäällä isosti, ei koruja tai muuta hiuksissa.
Muut korut ja asusteet: korvakorut on kyllä jonkinlaiset, mutta ei muuten kauheasti koruja. Laukku on neliömäinen laukku, joko kuviollinen tai ihan valkoinen.
Huomenlahja: ei mitään hajua. Enkä halua veikata.

Näin. Hmmm, no korvakoruni kyllä ovat jonkinlaiset ja laukkuni on neliö... Voi ihana miten kujalla toinen on valinnoistani.


silkkinen, olkaimeton hääpuku (kuva)

8 kommenttia:

 1. Hahah, alkoi itseäkin naurattaa kun näit vastauksia luki! Ja miten mahtava idea! Mun täytyy myös muistaa kysellä Andyltä samat jutut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Ihan mahtavia juttuja toi toinen luuleekaan. Aika klassisiahan nuo arvaukset hänelle ovat :D

   Poista
 2. Mahtavaa! Onneks K on ihan pihalla ;)

  VastaaPoista
 3. Yritin eilen kysellä enkä oikein saanut mitään kunnollista vastausta. Epäilen että hänellä ei ole mitään aavistusta, tai että se aavistus joka saattaa olla on ihan pieleen. Tässähän iskee kamala epävarmuus omista valinnoista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kieltämättä luulin että nämä hän arvaisi heti, mutta ei :D Ehkä sitä on jo niin kauan aikaa pyöritellyt näitä mielessään että ovat itselleni jo täysin selviä juttuja. Aiheutti kyllä hiukan perhosia kun älysin että näytän ihan erilaiselta kuin mitä hän ajattelee..

   Poista
 4. Aivan mahtavaa, ajattele sitä ilmettä, kun hän näkee sut ensi kertaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se! Vaikka itse tiedän täysin kaikki vaatteet mitä miekkonen tulee pukemaan olen varmasti täysin häkeltynyt, saati sitten että hän ei tiedä mitään :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...