sunnuntai 24. elokuuta 2014

Mökiltä häihin

Kännykässäni oleva sovellus kertoo minuutilleen kuinka paljon on aikaa häihimme. Ensin ajattelin sovelluksen olevan hyvä idea, mutta nyt jokainen vähenevä tunti päivistä puhumattakaan kiristää lihaksiani. En tajua mistä tämä jännitys on tullut.

Viime viikon vietin somettamatta mökillämme Savossa ja aika meni lähinnä nukkumiseen. 11 tunnin yöunet olivat ihan normaalit kun köllötimme omassa erillisessä hirsimökissämme kissakin tyytyväisenä tuhisten. Voimat oli molemmilla poissa ja uni maistui. Pelkäksi nukkumiseksi viikko ei kuitenkaan mennyt vaan mukaan mahtui myös, ylläripylläri, hääjuttuja. Eikä se ihan sometonkaan viikko ollut, sillä olin yhteydessä ihanaan graafikkoomme lopuista paperituotteista, bändimme laulajan kanssa viestittelin ohjelmistosta ja päivän aikataulusta ja samalla selvittelimme lauantain kuvauspaikkoja.

Ensin ajattelin ettei pöytiin tule pöytänumeroiden ja kynttilöiden lisäksi mitään muuta. Menut ja ohjelmakortit jaetaan jokaiselle omille paikoille. Kuitenkin yli sadan menulehtisen tulostaminen kuulosti turhalta ja kalliilta, joten päädyimme aluksi karttamiini ideoihin menuista pidikkeissä. Kuten kaikessa muussakin, oli tässäkin selkeä näkemys siitä, millainen menupidike ei saisi olla. Haaveilin alunperin venenarusta tehdyistä solmuista, mutta niiden hankala saanti ja vielä hankalampi teko-ohje aiheutti niiden hylkäyksen. En halunnut kehyksiä, en mitään muovista enkä todellakaan menuja kartioina tai kolmioina pöydissä. Onneksi (ei sulhasen onni) tästä päästä eivät ideat nopeasti lopu ja mökkiviikko menikin onnellisesti nikkaroiden.


kuva


Tämän lisäksi isältäni löytyi photoboothiin kaivattu kehys sekä samalla saimme mukaamme hänen tekemän vieraskirjan, joka on mielettömän hieno! Siitä tosiaan näkee miltä työnjälki näyttää kun on ammattilainen tekemässä.

Mökkiviikonlopun saldo: vieraskirja, kehykset photoboothiin ja menujen pidikkeet.


mökkielämääTänään luvassa Klaus K:n hääkenraalit!
Onko muita tulijoita?


6 kommenttia:

 1. Eikä! Meiän lähikaupan eurohyllystä saa tollasia palloja! Ne on siis koiran leluja, mutta aivan prikulleen samanlaisia kun tossa kuvassa! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Noniin, eipä tullut mieleen mennä eläinkauppaan.

   Poista
 2. Voi ihanaa mökkeilyä... Kelpaisi minullekin. Teidänkin päivänne on kohta ihan ovella :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on ihan kohta!! Mökkeily teki todella hyvää, nukuttiin kyllä hyvin koko viikko :)

   Poista
 3. Mun piti tulla Klaus K:hon mutta orastava flunssa veti sohvan pohjalle! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. Olis ollut kiva nähdä taas!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...