torstai 14. elokuuta 2014

Hääpäivänä sataa

Olen ihan varma siitä, ihan varma. Olen jo miettinyt kaiken mahdollisen sateen varalle, sateenvarjot, kuvauspaikat, onnittelukierroksen paikan.... Katson joka päivä syyskuun sääennusteen ja joka toinen päivä silloin paistaa ja joka toinen päivä ennuste sanoo että sataa. Näin pitkän ihanan lämmön jälkeen on pakko tulla vettä aivan kaatamalla.

Ihmeelliset hääunetkin ovat tulleet takaisin ja toissa yönä näin unta että olin koemeikissä ja -kampauksessa, jossa huuleni maalattiin melkein mustanpunaiseksi, silmäni oli harmaat ja hiukseni olivat päätä myöten. Lisäksi taisin olla yhtäkkiä tummatukkainen, unessani vielä yritin kohteliaasti iloita lookistani, jota en siis normaalisti todellakaan tekisi. Kai siis on hiukan stressiä ilmassa. Onneksi olemme molemmat lomalla ja tiedossa on kaikkea kivaa kuten kasvohoitoja, hampaiden valkaisut, hierontaa ja muuta. Enää 22 päivää aikaa, tulisivat jo, ei enää jaksa miettiä ja jännittää.


ei ehkä unelmien häälook, kuva

4 kommenttia:

 1. Ajattele sade positiivisen kautta ja selaile esim Pinterestistä kuinka mielettömiä valokuvia sateellakin saa! Etenkin tuore hääpari sateenvarjon suojissa. <3 Ja sitä paitsi pieni merimyrskyhän sopii vain teidän teemaan! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän! Välillä vaan tulee sellainen epätoivo että silloin sataa kuitenkin... Tykkään sateesta, mutta yhdistettynä merituuleen se voi olla todella inhottava. Ihania kuvia niistä toki saadaan!

   Poista
 2. Voi ei sinua!:D Mikään syyskuun sääennuste ei voi vielä pitää paikkansa:D Vaikka myönnän, että itsekin yksi yö näin unta, jossa meidän juhlateltassa vaan velloi vesi... najs. Sovitaanko että koko syyskuun on kirpeän kuulas syysilma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovitaan! Ihanan kirpeä, aurinkoinen ja vielä kesäinen sää :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...