lauantai 16. elokuuta 2014

Sulhasen polttarit

Tätä lukiessanne on sulhanen haettu polttareihinsa. Raukkaparka luulee että lähdemme rapujuhliin mökillemme, mutta toisin kävi. Juonin bestmanin kanssa niin että he pääsivät meille kotiin asti ilman että sulhanen älyää mitään. Itse lähdin heti yllätyksen selvittyä junaan kohti Tamperetta valikoimaan äidilleni huulipunaa häihin, lisäksi varasimme tunnin kasvohoidot, jonka tarkoituksena on poistaa mahdollisia auringon aiheuttamia vaurioita kuten maksaläiskiä, juonteita ja samalla kosteuttaa ihoa kunnolla. Sitten vielä launtailounas niin hemmottelupäivä on taattu!

Mietin hiukan etukäteen että mitähän ne Karrille ovat polttareihin keksineet. Minun veikkaukseni on, että he menevät Lahteen, suorittavat siellä esimerkiksi mäkihypyn kesäharjoitteluna ja siitä sitten saunaa, ruokaa ja Lahden yöhön. Ehkä...


kuva


Päivät ovat menneet meillä uskomattoman nopeasti. Joka päivälle on ollut jotain häihin liittyvää hommaa ja kotona olemme olleet useasti vasta kasin jälkeen iltaisin. Unet ja päiväunet ovat maistuneet todella hyvin ja veto on hiukan poissa. Onneksi menemme ihan oikeastikin ensi viikolla mökillemme. Häähommat eivät kuitenkaan lopu sielläkään, vaan luvassa on (Karrilla) nimikorttien kirjoitusta sekä rusettien vääntämistä. En halua jättää mitään viimeiselle viikolle.
1 kommentti:

  1. Toivottavasti Karrin polttarit ovat menestys ja päästään niistä lukemaan! :) Ihanaa hemmottelupäivää!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...