maanantai 25. elokuuta 2014

Klaus K:n hääkenraalit


Kävimme sunnuntaina Klaus K:n järjestämässä hääkenraalissa, jonka ideana oli esitellä sekä Klaus K:n että muita Kämp Groupiin kuuluvia tiloja ja palveluita. Vaikka omiin häihimme on aikaa enää vain alle kaksi viikkoa, ei tapahtuma ollut meille todellakaan turha. Järjestämme nimittäin oman sekä vieraiden yöpymisen, häiden jatkot sekä sunnuntain brunssin Klaus K:n ja Ahjon tiloissa. Saimme tässä samalla kierroksen hotellin ja ravintolan tiloissa ja näimme ennakkoon oman huoneemmekin! Paljon tuli mieleen kaikennäköistä kysyttävää kun kuljimme pitkin eri tiloja. Vastauksen sain samantien ja säästyin monilta edestakaisilta sähköposteilta.


Yllätyin todella positiivisesti miten paljon tapahtumassa oli kävijöitä, ilmoittautuneita oli lähemmäs 70. Moni oli jo tehnyt alustavia varauksia tiloihin ja tämä oli hyvä keino monelle nähdä tilat juhlatunnelmassa. Parone design oli loihtinut kukat ja stailauksen tapahtumaan ja rakastuin tuohon alla olevan kuvan kukka-asetelmaan. Mikäli olisimme järjestäneet häämme Rake-salin tyylisessä salissa, olisi meille tullut juuri tuollaiset korkeat kukka-asetelmat pyöreiden pöytien keskelle. Ne sopivat korkeisiin tiloihin mielettömän kauniisti ja jatkavat korkean katon mukaista linjaa. Tämä tyyli olikin pitkään ykkösenä listallani kun aloimme suunnittelemaan omaa juhlaamme.

Parone designin Janne pelasti meidän päivämme täysin, sillä yksi ainakin minun hermojani raastanut seikka ratkesi hänen ansiostaan kuin taikaiskusta. Tiesin että asioilla on tapana järjestyä, mutta että näin! Onneksi avasimme suumme, aina on joku joka tietää jonkun joka voi auttaa. Olen niin helpottunut ja iloinen!

Tämä on ihan parasta aika olla nyt hiilarittomalla ja alkoholittomalla kuurilla. Lauantaina olin rapujuhlilla ja eilen täällä, mielettömiä herkkuja notkui pöytä täynnä ja viinejäkin oli monenlaista tarjolla. Tarjolla oli niin ankenmaksaa, lohta, siianmätiä ja itse tehtyjä bageleita vasikanfileellä täytettynä. Söin täytteet. Nam.Moni asia sai vieraillumme aikana ratkaisun tai vastauksen ja lähetinkin heti tilaisuuden jälkeen Klaus K:n myyntiin viestiin toiveistamme hääviikonloppua varten. Tämän lisäksi Karri voitti tilaisuudessa järjestetyssä arvonnassa brunssin Ahjoon kahdelle! Hyvä sunnuntai, kaikin puolin. 
Ihanaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...