maanantai 18. elokuuta 2014

Beyond hampaiden valkaisu

Eli juttu siitä kuinka hammaslääkärikammoinen nukahti suuhygienistin tuoliin.

Hampaiden valkaiseminen oli ehdottomasti yksi tärkeimpiä kauneuteen liittyviä asioita to do-listallani. Minulle jäi kummittelemaan mieleeni viime vuoden ystävämorsiameni kommentti siitä, että ainoa asia mikä häntä jäi harmittamaan oli sameat hampaat kuvissa. Joten kun Med Groupista Hammaslääkäreistä otettiin yhteyttä mahdollisen yhteistyön merkeissä hypin riemuissani!

Hampaiden valkaisua on tarjolla monessa muodossa kauneussalongeista kotivalkaisuun. En kuitenkaan uskaltaisi riskeerata hymyäni vaan hampaiden valkaisu kannattaa ehdottomasti tehdä ammattilaisilla, jotka tietävät kannattaako valkaisua ylipäätänsä tehdä ja he myös pystyvät vastaamaan lopputuloksesta. Mukaan saa kunnon ohjeet ja tiedon siitä että hampaat eivät vaurioituneet valkaisun aikana. Kotisivujen kautta voi varata ajan ilmaiseen konsultaatioajan, jos valkaisu tai muut esteettiset hoidot kiinnostavat.


hiukan jännitystä ilmassa ennen valkaisua...


Itse valkaisuun meni noin tunti, ennen valkaisua on hampaiden oltava terveet eli hammaskivi, reiät ja tulehdukset tulee olla hoidettuna. Ennen valkaisun aloittamista hampaat kuvattiin, ikenet suojattiin suoja-aineelle, jottei valkaisuainetta pääsisi ikeniin. Suuhun sain muotin, joka piti suuni auki ja kielen poissa tieltä. Suuhygienisti Nona oli niin mukava, että harmitti ettei hänen kanssaan voinut jutella valkaisun aikana. Yritin vastailla eleillä ja äännähdyksillä, joista en saanut itsekään selvää. Valkaisussa tehtiin kolme valkaisukierrosta, joista jokainen kesti 10 minuuttia. Ensimmäisen kymmenen minuutin aikana minua alkoi nukuttamaan todella paljon lempeän ilmastoinnin ja radion hiljaisen taustaäänen ansiosta ja pari minuuttia ehkä torkahdinkin. Karrihan nukkui suurimman osan ajasta...


ennen valkaisua


Valkaisun jälkeen piti välttää värjääviä aineita, kuten kahvia ja marjoja. Ennen ja jälkeen valkaisun pesimme hampaitamme vihlontaa estävillä hammastahnoilla, itselläni oli vihlontaa alahampaissa valkaisun jälkeen, mutta se kesti vain seuraavaan päivään ja oli hetkittäistä. Karrilla ei ollut juuri mitään. Puoli vuotta valkaisusta on hyvä tehdä uusi kirkastus hampaiden värin ylläpitämiseksi, jonka voi tehdä vastaanotolla tai teettää valkaisuliuskat kotihoitoa varten.


valkaisun jälkeenOlen huono hymyilemään hampaillani, joka johtuu varmasti lapsuuden hammaslääkäritraumoistani. Yksi ala-asteen hammaslääkäreistäni kun oli nimeltään Puukko. Med Group Hammaslääkäreille ja erityisesti Nonalle ja Annille Espan hammaslääkärikeskuksessa suurkiitos mahtavasta hoidosta, sillä tämä vähensi kynnystäni istua hoitotuoliin seuraavalla kerralla. Pidimme molemmat valtavasti valkaisun luonnollisesta lopputuloksesta, nyt on hyvä hymyillä!

Kannattaa kurkistaa myös Med Group Hammaslääkärit facebook-sivuille, josta löytyy muuten tuoreen avioparin White & Knightin-blogin Pauliinan ja Otsonkin kuulumiset! Lisäksi sieltä löytyy muun muassa ajanvaraus, aukioloajat sekä tarjouksia, kuten kampanja käymästämme valkaisusta:


Kesän kunniaksi hampaiden Beyond valkaisu hintaan 239 € (norm. 299 €). Kampanja on voimassa kaikissa Med Group hammaslääkärikeskuksissa 30.8. asti. Varaa aikasi puhelimitse lähimmästä toimipisteestämme!


*Tehty yhteistyössä Med Group Hammaslääkärit, Espan Hammaslääkärikeskuksen kanssa


Lisäsin uuden tunnisteen blogiteksteihin, eli yhteistyö. Kaikki tämän tunnisteen alla olevat esittelyt ja jutut on tehty yhteistyössä tuotteen tai palvelun kanssa. Mielipiteet ovat täysin omiani.

9 kommenttia:

 1. Wau, mikä lopputulos, värieron kyllä huomaa! Nyt on teillä helppo hymyillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on selkeä, muttei vitivalkoinen. Tykkään!!

   Poista
 2. Onnistunut valkaisu, fressi muttei liian jenkkihymymäinen:)

  VastaaPoista
 3. Onpas hieno lopputulos, eron kyllä huomaa mutta ei kuitenkaan tule sellainen liian jenkkismaili-fiilis, niinkuin Tuulia tuossa yläpuolella jo sanoikin. :) Olette kyllä upea pari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tämä helpottaa todellakin hymyilemistä kuvissa :)

   Poista
 4. Kauniit hymyt teillä!
  Onko miehsi muuten osallistunut kuunari Lokin purjehdukselle kesäkuussa 2004? Hän näyttää tutulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Ei ole osallistunut, varmaan kaksoisolento :D

   Poista
 5. Varmasti kaksoisolento, sillä nimikin stemmaisi!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...