keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kukkien suunnittelussa

Olin eilen suunnittelemassa kimppuani sekä miehille tulevia vieheitä Lauttasaaren kukkakauppa Steniuksessa. En edes vertaillut tai katsellut muita kukkakauppoja, sillä yksi viime vuoden morsiamista tilasi kukat täältä ja ne olivat todella kauniit ja hyvin tehdyt. Heidän sivuiltaan löytyy muuten todella hyvä ohje morsiuskimppusuunnittelua varten.

Minulla oli hyvin selkeä visio siitä millaisen kimpun haluan sekä siitä mitä kukkia ei ehdottomasti saa käyttää. Tällä hetkellä kaasojen kimput on mietinnässä, sillä pelkään että heiltä loppuvat kädet laukun, kimpun ja jaettavien lehtisten lomassa. Yksi vaihtoehto voisi tosiaan olla ne hiuskukat. Vieheet tilasin bestmanien ja yhden kaasoni lisäksi isälleni, Karrin isälle sekä äitini miehelle, eli yhteensä niitä tuli seitsemän. Karri ja isäni saavat erilaiset ja erityiset vieheet muihin nähden. Vieheisiin ei tule pelkkiä kukkia, vaan mukaan tulee myös esimerkiksi nauhaa ja vähän vielä jotain muuta. Olen niin iloinen suunnitteluhetkeen, vaikka minulla olikin päässäni selkeä kuva, sai se silti aivan ihani yksityiskohta ja ideoita suunnittelussa!Nauhoja ja nyörejä varmasti löytyy kangaskaupoista ja askarteluliikkeistä, mutta tällä hetkellä ei ole aikaa lähteä kiertelemään kauppoja sopivaa nauhaa etsien. Löysinkin nettisivun, jonka kautta voi tilata nauhoja metritavarana ja onpa heillä oma "Merihenkinen" osastonsa. Tilailin sieltä pari juttua, mutta tässä joitain esimerkkejä mitä heillä on valikoitavana meriteemaan. Tuo keltainen nyöri on aivan mahtava väri sinivalkoisen rinnalle!


kankaita.com4 kommenttia:

 1. Hiuskukat kaasoille voisikin olla kätevä ja kaunis ratkaisu! On totta, että siinä voi olla kädet vähän turhan täynnä, jos on laukkua ja kukkaa yms. Hiuksissa oleva kukka toisi yhdenmukaisuutta kaasoille ja lisänäyttävyyttä kampauksiin. Kannatan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiuskukkia ajattelin minäkin, mutta kaasot äänestivät eri ratkaisun ja hyvä niin! Kuitenkin hehän sitä kukkaa käyttävät :)

   Poista
 2. Minulla oli joskus itselläni kukka hiuksissa kaasona ja pidin siitä:) meillä oli rannekkeet kaasoilla. Ihanan raikas tuo keltainen, kas kummaa että tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin kaasona ottaisin hiuskukan. Tuo keltainen sopisi niin hyvin tuohon meriteemaankin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...