keskiviikko 27. elokuuta 2014

Mitä meidän hääpäivänä tapahtuu?

Hääpäivää varatessa saa varautua samalla erinäisiin tapahtumiin. Googlailin jo pitkälle ennakkoon että mitä kaikkea Helsingissä on tiedossa, sillä tämä vaikuttaa myös kauempaa tulevien hotellimajoituksen hintaan. Lisäksi muuttuneet liikennejärjestelyt, ihmismassat ja kaupungin tukkoisuus hankaloittavat kirkolle kulkemista ja sieltä pois.

Helsingissä 6.9.2014 on

  • Tough Viking-kisat Kaisaniemessä, nämä eivät tule onneksi millään tavalla vaikuttamaan mihinkään häissämme. Ei liikennejärjestelyihin eikä muuhunkaan.
  • Yrittäjäkymppi Pirkkolassa, sama kuin Kaisaniemi, oma eristetty alueensa.
  • Lauttasaaren kymppi Lauttasaaressa, tämä hankaloittaa hiukan, sillä juurikin ne tiet mistä kuljetaan meille ja meiltä pois ovat kiinni. Mutta eiköhän tämäkin ole parissa tunnissa ohi, sillä tuskin kukaan juoksee 10 kilometriä kauhean kauaa. Lisäksi samana päivänä järjestetään Lauttasaari-päivä, mutta se ei onneksi vaadi liikenteeltä mitään.
  • Yritin katsella ennakkoon josko Senaatintorilla olisi tapahtumiatuona päivänä, mutta en sellaista vielä löytänyt. Kaikki torilla tapahtuvat musiikkitapahtumat, kuuluvat kyllä kirkon sisälle asti.

kuva


Siinäpä ne suurimmat olikin. Lauttasaari-juoksuun ennakoin niin että pyysin kampaaja/meikkaaja-tiimiä tulemaan meille. Näin minun ei tarvitse istua autossa ja käyttää hurjia aikoja edestakaisiin matkoihin ja jännittää aikataulun kanssa. Enää reilu viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...