tiistai 5. elokuuta 2014

Hääilmoittautuminen päättyi

Sunnuntaina oli viimeinen mahdollisuus ilmoittautua häihimme ja mikä on saldo? Kutsuttuja on 121 henkeä, joista tähän hetkeen mennessä meille ilmoittautuneita on 117 henkeä, joista 18 henkeä ei pääse. Eli tähän mennessä meidät mukaan laskettuna paikalle tulee 101 henkeä. Tämän viikon kuitenkin vielä katselen, ja kyllä, kyselen hiukan perään. Monessa blogissa on mietitty että kehtaako kysellä jos ei ole ilmoitettu mitään, niin minä kehtaan. Kolmen kuukauden ilmoittautumisajalla käy joskus niin että vieraat tuudittuu ajatukseen että onhan tässä vielä aikaa ja sitten unohtavat lähes kokonaan ovatko ilmoittautuneet vai eivät.

Meidän kuin vieraidenkin kannalta tämä on paljon helpompaa, sillä näin voimme luottaa osallistujamäärän pitävyyteen ja saamme paperituotteet painoon oikeellisina. Ainoa ikävä puoli tässä on että ne perujat on sieltä minun puolelta, parista ei kuulunut mitään ja muut eivät pääse kun Helsinki on tiettävästi aika kaukana kaikesta muusta. Se on yksi riski syyshäissä että kauempaa tulevat, jota minulta on siis kaikki, eivät välttämättä pääse samalla tavalla osallistumaan kuin kesän loma-aikoina.  Suurin osa ystävistämme menee Karrin puolelle, vaikka moniin heistä tutustuinkin ennen häntä... Eli se on aika lailla 30/60 siellä kirkon puolella. Tosi tylsää. Noh, enää en voi lähettää kutsuja niille ihmisille jotka karsin pois sukulaisten vuoksi.


kuva


Oh well, tänään on luvassa kimppujen suunnittelua kukkakauppa Steniuksessa. Olen miettinyt kaasojen kimppujen tarpeellisuutta, sillä mietin että tuoko kimpun ja laukun yhdistelmä liikaa tavaraa käsiin...


12 kommenttia:

 1. Jos kaasoilla on kimppu ja laukku, voi kädet olla aika täynnä ainakin sillä raukalla, joka pitelee sinun kimppuasi vihkimisen ajan ;)

  Hyvin teillä kuitenkin ilmoittaneet vieraat pääsevätkö vai ei! Ja minunkin mielestäni ihan reilusti voi kysyä niiltä, ketkä eivät ole ilmoittaneet. Harmi, että estymisiä on tullut sinun puoleltasi enemmän. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä mietin minäkin että onko vain turhaa rekvisiittaa... tosin yhdelle kaasoista tulee viehe, jolloin hän voisi pitää kimppuanikin.

   No on harmi noiden osallistujien kanssa, Karrin koko suku on kehä kolmosen sisäpuolella ja minulla mennään lähelle susirajaa...

   Poista
 2. Sama meininki kuin meillä, mutta meillä Sulhon puolelta meni sitten minun puolelle porukkaa, ettei näyttänyt niin tyhjältä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mietin minäkin että jos pyytäisin vaikka viittä pariskuntaa siirtymään minun puolelle, sillä he ovat kavereita joista ei voi oikein sanoa että kuka tunsi ensin ja kenet.

   Poista
 3. Mä kyselin niiden muutaman perään ketkä ei ilmottautunut. Ihan sen takia kun pitopalvelulle piti ilmoittaa lopullinen määrä, ei huvitannut maksaa esim. 10 ruuasta turhaan. Meillä osa ilmoitti estymisestään, mutta hääviikolla vielä kysyivät että he pääsisivät sittenkin tulemaan että onko se vielä mahdollista... Onneksi pitopalvelulla oli joustovaraa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se. Yhden hengen ruokailu juomineen kun maksaa sen satasen verran niin siinä on aikas iso kustannus pitää ihmisiä vain varalla.

   Poista
 4. Kyllä kehtaa kysellä perään! Itse meinaan ainakin heti ilmoittautumisajan päätyttyä kysellä perään. Voihan se olla että posti on viennyt kutsun väärään osoitteeseen yms. Itse olin esim. kirjoittanyt yhden sukunimen väärin, ja samaan kutsuun en ollut laittanut muuta kun kadunnimen ja numeron, raput ja muut oli täysin jäännyt. Tarkoitan siis että ihan hyvä vaan tarkastaa että tulihan kutsu perille, ja mites toi osallistuminen?

  Kaason kimpuista puheen ollen; mun kaaso haluaisi mielellään kimpun mutta itse mietin vaan että mitenköhän se järkätään, hänen pitäisi kuitenkin kirkossa vähän avustaa minua puvun kanssa (= katsoa ettei laahus jää minnekään jalkoihin yms) sekä kantaa minun kimppua. Itse kokisin yhden lisä-kimpun ongelmalliseksi. Olisiko joku hiuskukka/ rannekukka kaasoille helpompi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillähän yksi kutsu tuli vasta päivää ennen viimeistä ilmoittautumista perille postissa. Onneksi osasin jo vähän kysellä perään... Olisi jäänyt moni ihana ihminen tulematta.

   Sitä mietin itsekin että onko sitten liikaa, halutaanko käsiin laukun lisäksi sitten kimppua ja miten onnistuu sitten kirkko-ohjelmien ja muiden jakaminen? Lisäksi minulla on kaksi naista ja yksi mies kaasoinani, niin kaikille ei edes tulisi kimppua...

   Poista
 5. Minusta naispuolisilla kaasoilla voisi olla rannekukat ja miehellä viehe. Ne olisivat jotenkin myös tasa-arvoisempia kuin muiden kimput ja yhden viehe. Ja todentotta käytännöllisempiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä en henkilökohtaisesti ihan kauheasti lämpenen niille rannekukille, vaikka todella hyvä idea onkin! Tulee vähän jenkkien koulutanssiaiset mieleen. Toki tässäkin kaasot saavat päättää täysin.

   Poista
 6. Kannatan naisille käytännöllisyyden vuoksi rannekukkaa ja miespuoliselle kaasolle viehettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rannekukka on ehdottomasti käytännöllinen... Kaasot päättää, onneksi :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...