perjantai 14. maaliskuuta 2014

Projektina hiukset

Olen täällä siitä Nioxiinista höpöttänyt pariinkiin otteeseen ja tässä kyselleille enemmän tietoa. Olen itse kokenut että se on muuttanut hiuksiani vahventamalla yksittäistä hiusta sekä vähentämällä katkeilua. Aine on käytössä myös äidilläni ja miehelläni. Äidillä ja minulla on aivan samanlaiset hiuspohjat, joten tulokset ovat molemmilla prikulleen samat. Mieheni hiukset ovat paljon omia ohuemmat, mutta minusta ne ovat tuuhentuneet, niin ettei esimerkiksi iho näy. Tulokset näissäkin, kuten kaikessa on yksilölliset eikä esimerkiksi tuleva anoppini ole tätä kokeillessaan kokenut muutoksia.


Olen käyttänyt nioxiinia pääosin päänahkaan, sillä terveestä pohjasta tulee hyvä latva. Pesen hiukseni ensin Redkenin normaalishampoolla, sitten uudestaan nioxiinilla ja annan vaikuttaa minuutin. Sitten levitän nioxiinin hoitoaineen päähän ja loppuun osaan käytän Redkenin hoitoainetta, sillä mielestäni ainakaan vaalennettuja hiuksia tuo nioxiini ei jaksa hoitaa. Kerran viikossa vielä tuo tehohoito. 

Suihkun jälkeen pumppaan ylimmässä kuvassa näkyvän nioxiinin hiuspohja-aineen ja sitten koko pituudelta alla olevan kuvan Redkenin anti-snapin, josta hiukset saavat tarvitsemaansa proteiinia. Latvoihin vielä lopuksi arganöljy. Mikäli hiukset tarvitsee kuivata, eikä ne saa kuivaa itsestään, laitan vielä kuumakäsittelysuojan. Tärkeää tuossa nioxiinissa on käyttää kaikkea kolmea tuotetta kerralla parhaimman tuloksen saavuttamiseksi.

Tämä kuulostaa todella kovalta työltä, mutta sitä se ei ole. Hiuspohjani on herännyt taas henkiin ja hiukset kiiltää. Taas näissä sama juttu että en tiedä onko se sitten ne biotiinit, vai tietty aine vai näiden kaikkien sekoitus, mikä on tuonut elinvoiman hiuksiini. Mutta näiden kaikkien kombinaatio on toiminut minulle, tosin näkyvin ero entisen kanssa tuli tuolla hiusten proteiinilisällä. Tässä siis vähän lisäinfoa siitä nioxiinista. Ei ole missään nimessä maksettua mainostusta, vaan olen itse kokenut tästä olevan hyötyä ja varsinkin Suomessa valon puutteen ja kylmän ilman takia hiukset ja iho kärsivät kovasti. Toivottavasti siitä on hyötyä muillekin. Omani tilasin netistä, mutta pumppupullon jouduin ostamaan Suomesta, sillä se luokitellaan ponnekaasuksi tai joksikin muuksi aineeksi mitä ei saa postitse lähettää (mikä on outoa, sillä viime paketissa sain hiuslakan kaupan kylkiäisenä samasta paikasta).

Tämän päivän PT-käynnin jälkeen katsotaan miten käsien nostaminen sujuu hiuksia pestessä. Leivän voitelu oli ainakin aika rankkaa. Huomenna se pahin kipu tosin vasta tuntuu...


4 kommenttia:

 1. Hahah, mulla meinas tulla hiki jo tätä lukiessa! Mä oon niin laiska mun hiusten suhteen! Shampoo ja hoitoaine ja ehkä kolme kertaa vuodessa joku tehohoito, thats it! Ja sen kyllä valitettavasti on alkanut viime vuosina huomata! Mulla on lapsesta asti ollu tosi nopeasti kasvava ja tuuhea, hyväkuntoinen tukka. Ollut, ei siis ole enää. Vuosien värjääminen on tehnyt tehtävänsä ja puolet pehkosta on kadonnut suihkun viemäriin yksi kerrallaan!
  Täytyy varmaan inspiroitua tästä sun panostamisesta ja alkaa itsekin tekemään kutriensa hyväksi jotain! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on oikeestaan suihkussa vaan yksi pullo, toinen pullo jne.. Tulee nopeasti tavaksi. Värjääminen, ikä, stressi, kaikki vaikuttaa hiuksiin ja oma mieli on parempi kun huonoja tukkapäiviä on vähemmän :D

   Poista
 2. Joo, aikamoisia rituaaleja joutuu harrastamaan, mutta voisi itsekin kokeilla moista!
  Mulla on tosi kuivat hiukset ja viimeksi kampaajalla käydessäni kampaaja törkkäsi mulle käteen jotain tehohoito juttuja. Nyt kärsin sitten liian liukkaista hiuksista niin ettei pompulakaan meinaa pysyä päässä. Joku kultainen keskitie pitäis löytää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää näyttää ihan kamalalta, tiedän :D Mutta kaikkien kokeilujen jälkeen nämä toimi mulle. Kyllä se keskitie löytyy. Meillä on mökillä kamala määrä shampoita, jotka olen sinne vienyt kun ei sovi minulle.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...