sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kukkia koti täynnä!

Kihlajaiset on nyt juhlittu! Kaikki se leipominen ja siivoaminen ei tuntunut enää niin työläältä perjantain jälkeen. On ihana nähdä miten hyvin meidän molempien sukulaiset ja kummit tulevat toimeen, tämä helpottaa häissäkin, kun ei tarvitse enää tutustua.

Tyylilleni uskollisena tein Paintilla kihlajaisten menut pieniin kehyksiin. Suolaisena oli Quiche Lorraine, jota mieheni toivoi koko viikon ja nyt hän sen sai! Sen lisäksi tein aina niin varmoja lohi skagen leipiä. Niitä voisi syödä koko päivän, niin hyviä ne on. Lisäksi todella helppoja tehdä! Juomana meillä oli, kahvin ja teen lisäksi, mieheni isän Ranskasta tuomaa shamppanjaa, joka paranee joka vuosi kun he sitä hakevat! 
Makeina herkkuina oli amerikkalainen juustokakku ja mangojuustokakku. Varmoja tarjottavia nekin. 

 Pöytiin purjeveneet ja häidemme teema näytti ennakkoa vieraillemme. Lisäksi kukkia ja kynttilöitä!Sunnuntaille oli paljon suunnitelmia, mutta aamun lumisade sai vetäytymään takaisin peiton alle katsomaan Tintti-piirrettyjä Netflixistä. Nyt sade kuitenkin lakkasi ja lumi onneksi ei jäänyt maahan, joten lähdemme ulos haukkaamaan raitista ilmaa. Sitä ennen nappasin ihanista kukistamme kuvia luonnonvalossa. Saimme lahjaksi aivan mielettömän orkidean, sekä ihania Pentikin juttuja sekä kortteja, joita sailytän ja keräilen.8 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta! Vaikka jotenkin jo hylkäsin koko kihlajaisten juhlimisen ja kihlajaiskortit, niin nyt alkoi uudelleen tehdä mieli järjestää juhlat kevään tai kesän aikana. Ehkä vähän myöhässä, mutta mitäpä noista, olisihan se hyvä syy kerätä porukkaa paikalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myöhässä oltiin mekin, mutta kivahan se on järjestää pienet kutsut häiden kynnyksellä!

   Poista
 2. Näyttää kyllä ihan huikeen ihanalta. Vitsit mitkä tarjoilut oot taas loihtinut yksityiskohtia myöten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pisteitä satoi tulevilta appivanhemmilta :D

   Poista
 3. Omnomnom, mulla tuli nälkä :) Sie olet niin kätevä ja ihana, kun jaksat tehdä ja koristella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin söin vielä viimeisen kerran tuota juustokakkua ja nyt riittää. Röyh.

   Poista
 4. Teidän koti on vaan niiiin ihana! Varsinkin teidän keittiöstä oon ihan älyttömän kateellinen, enkä oikeastaan ymmärrä miksi, koska en viihdy keittiössä ollenkaan! Ehkä jos olis tollanen ihana ja toimiva keittiö, niin voisin viihtyäkin! :D
  Ja liljoja kukkina, toimii AINA! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitos! Aloin kokkaamaan enemmän kuin sain tänne muutettuamme enemmän tilaa sotkea :) Liljat <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...