tiistai 18. maaliskuuta 2014

Pako...lomamatka Espanjaan

Olen käynyt joka vuosi Espanjassa näihin aikoihin, sillä äitini asustelee siellä miehensä kanssa talvea pakoillen. Takaisin he tulevat aina vapuksi ja lähtevät aika vaihtelevalla aikataululla. Tänä vuonna päätin etten mene, pitää kirjoittaa gradua ja häätkin aiheuttaa paljon tekemistä. En mene, en, sillä kevätkin tuli näin aikaisin Suomeen. Viikonlopun lumisade ja pieni pakkanenen... No nyt minulla on lentoliput reiluksi viikoksi, se siitä.

Tämä reissu on ollut minulle todellinen akkujen lataaja ja tuntuu että Suomenkin kesä on paljon pidempi kun saa maistaa jo hetkisen lämpöä ja lempeää tuulta. Tulen takaisin täynnä virtaa ja se sisäinen aurinko tosissaan loistaa! Jottei ihan lomailuksi kuitenkaan mene, on tarkoituksenani löytää bestmanien pikkutakit täältä. Niitä voidaan sitten muokata Suomessa tutulla räätälillä. Suomessa ensinnäkin hinnat ovat, mallit vanhanaikaisia ja vuokraamoissa ei ole muita kuin mustia takkeja. Ensiksi ajattelin mennä omaan suosikkiini Massimo Duttiin sinisten pikkutakkien perässä. 

Mites tämän herran poseeraus ja mihin ihmeeseen näiden sukat on viety!!!


Matkalle otan mukaani kangasnäytteet niin omastani, kaasojen kuin sulhasen puvusta, jotta voin verrata värimaailmaa keskenään. Onko kenelläkään ideoita mistä muualta Espanjassa kannattaisi katsella pikkutakkeja?5 kommenttia:

 1. Oo, ihanaa reissua! Kyllä kelpais ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lähtö vasta parin viikon päästä, mutta on ihana kun on jotain kivaa mitä odottaa!

   Poista
 2. Ei mitään ajatusta pikkutakeista, mutta pieni kateuden vihreys nousi kasvoilleni ;) Minäkin tahdon lomalle!!! Nautiskele siis siellä meidän muidenkin puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Nautin! Takaisin tulleet pakkaset auttoivat lähdön teossa.

   Poista
 3. Hola!
  Malagan vanhassa kupungissa on muutama hyvä miesten pukuliike, en muista nimiä mutta kesällä katselimme edullisia kokonaisuuksia ja mahtavilla malleilla. El corte ingles voisi myös ihme löytöjä. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...