perjantai 7. maaliskuuta 2014

Minäkö askartelija?

Etsy on loistava paikka saada sisäinen (???) askartelija valloilleen. Sieltä saa mitä kivoimpia ideoita ja monen jutun kohdalla olen yllätyksekseni todennut että tuonhan voi tehdä helposti itse. Vaikka hinnat usein tuntuvat edullisilta ja monesti miettii ettei ole vaivan väärti tehdä itse, tulee tullikulujen kanssa hintaa kuitenkin reippaasti tuotteisiin lisää. Lisäksi netti on pullollaan ilmaisia pohjia, fontteja ja printtejä.

Tässä jotain, mitä olen miettinyt itse toteuttaa väriprintterin, osoitetarra-arkkien ja liiman avulla!

Laivamatkalle kirkosta juhlapaikkaan jaamme vieraille minipullot skumppaa. Ajattelin tulostaa niihin oman etiketin. Teksti tosin on vielä mietinnässä, mutta näitähän voi kokeilla ja tehdä erilaisia! Tämä kuva on etsysta, mutta nämä on minun Paint taidoilla helppo toteuttaa myös itse.

kuva


Sukkia, sukkia. Sukkia sulholle, sukkia bestmaneille, sukkia isille. Ja niihin tietysti omat tekstit jokaiselle! (Kuvaa klikkaamalla pääsee suoraan ilmaiseen tulostukseen).


kuva


Banneri. Noh koska bannerit on kivoja, eikä niitä tarvitse käyttää ellei halua. Mutta nämä on tosi helppo tehdä! (Kuvaa klikkaamalla pääsee suoraan ilmaiseen tulostukseen).

kuva


Miniskumpat vaativat ehdottomasti pillit. Niihin voi laittaa kivat viirit, tosin ilman tuota it's a boy-tekstiä, saattaisi muuten aiheuttaa epäselvyyksiä. Tämäkin etsystä, mutta näitähän voi tehdä itse.

kuva

Lisää ilmaisia juttuja löytyy esimerkiksi Wedding Chicksien sivuilta sekä Be Spoke Briden sivuilta.

Tuleeko tässä yksityiskohtien sekamelska? Vai pitäisikö heittää vaan vettä myllyyn ja laittaa kaikkeen mahdolliseen omat etiketit ja kädenjälki?9 kommenttia:

 1. Ihania! Meikä on niin käsi tietokoneiden kanssa, että varmasti onnistuisin turaamaan tämmöset printtaa ja liimaa hommatkin jotenkin. :D
  Mä muuten tein elämäni ekan etsy ostoksen just äskön ja nyt alko huolestuttaa kaiken maailman tullit :D APUAA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sinä! Siitä se etsy-kierre lähtee, sieltä kun löytyy ihan kaikkea. Tullilta tulee ilmoitus kirjeellä kotiin että lähetys on tullattava. Sitten maksetaan tullimaksut tavaran hinnan ja lähetyksen hinnan perusteella. Lisäksi sinne voi aina soittaa (t.kanta-asiakas), kuulemma ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä :D

   Poista
 2. Ei tule mikään sekamelska! Eihän näitä kaikkia yhtäaikaa siinä edessä ole kuitenkaan! Musta nämä on ainakin ihania ja just sellaisia juttuja, jotka jäävät mieleen :)

  Serkkuni häissä oli muuten tuollaiset miniskumpat, joissa oli itse tehdyt etiketit - niissä oli hääparin nimi ja hääpäivä ja erilaisia lausahduksia rakkaudesta tai jotain tunnettuja teemaan sopivia lainauksia. Ne oli mukavat myös ja oli hauskaa kurkkia myös mitä muiden pulloissa luki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin ajattelin että kaikki on vähän erillään. Haluan nimenomaan panostaa myös noihin pieniin yksityiskohtiin ja näissä sen saisi toteutettua helpostikin!

   Ihana idea! Mietin myös että tekisi hiukan erilaisia juttuja, niin sitten voisi lueskella muidenkin...

   Poista
 3. Ei ole mielestäni mitenkään liikaa :). Nim. yksityiskohtien rakastaja.

  VastaaPoista
 4. Mä niiiiiiin tahdon tuollaiset printit pulloihin. Huippu idea!

  VastaaPoista
 5. Jei askartelulle ja yksityiskohdille ! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...