lauantai 22. maaliskuuta 2014

Voihan kakku

Minulle on ihan sama millainen kakku meille tulee. Ei kermavaahtoa, ei kauheasti pohjaa. Muutoin ihan sama. Valitaan vain joku Ravintola Boathousen tarjoamista hääkakuista, jotka tulevat konditoria pH7:sta.
Sitten selailin eilen pinterestiä. Virhe.

Erityisesti tuo alin kakku oli täydellinen kaikess yksinkertaisuudessaan. Voihan kakku.

Tämä olisi todellakin se viimeinen hiottu yksityiskohta meillä. Ei voi mitään, pakko kai mennä kakkukauppaan. Tuleeko teille millaisia kakkuja? Luulin että tämä asia oli minulle se helpoin kaikista!10 kommenttia:

 1. No meillä kans kakku tuottaa ongelmia!
  Ei kermavaahtoa, ei liian makea. Tyylikäs ja raikas. Helpommin sanottu kuin etsitty oikea kondiittori meille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tulee suoraan tuo pH7 ravintolan puolesta, mikä ei haittaa, sillä heidän kakkunsa ovat todella hyviä! Lisäksi mukaan saa tilattua macaronseja...

   Poista
 2. Ph7 tekee myös jenkkityylisiä sokerikuorrutekakkuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän se! Ellei tekisi olis tämä helppo juttu, mutta kun eih.

   Poista
 3. Oi ei, ihan kuin olisin omia ajatuksiani lukenut! Ajattelin, että kakku tulee olemaan vähän "whatever", kunhan pöydästä löytyy. Eilen juuri hain koekakut pH7:sta ja voi voi. Raati valitsi yksimielisesti voittajaksi amerikkalaistyylisen kakun maun perusteella. Minulla siis tuo Pinterest-vaihe vielä edessä. Kakku on kuitenkin suunniteltava, se on jenkkikakuissa se juttu. Postauksen teen lähiaikoina, käyhän sitten lukemassa :)

  VastaaPoista
 4. Ihan sama juttu täällä, olin eka ajatellut että tää kakkuhomma on näitä sarjassamme ei niin tärkeitä, mutta toisaalta siitä sais NIIN hienon yksityiskohdan kruunaamaan kahvipöydän ... Ei ookaan niin helppo juttu!!

  VastaaPoista
 5. Tuo alimmainen on kyllä hieno kakku! Meillä kakku tulee pitopalvelun puolesta, enkä jaksa uhrata aikaa/intoa/rahaa, että tilaisin kakun erikseen muualta. Tosin meille ei tule perinteistä täytekakkua, vaan juustokakku asetelma. Sulhasen toiveesta näin :)

  VastaaPoista
 6. Jostain syystä en pysty käyttämään vastaa-toimintoa.
  NautiBride: Meidän on myös pakko mennä koemaistelamaan, Ihana kuulla että juurikin tuo amerikkalaistyylinen oli teidän suosikki!

  Ella: ei mitäisi miettiä liikaa, eikä varsinkaan katsella inspiskuvia. Meillä ollaan jo täysin taivutta tähän kakkuun.

  Tinkaliina: En minäkään oikein jaksaisi, mutta kun kakku tulee joka tapauksessa tuolta amerikkalaistyylisiä kakkuja tekevästä konditoriasta. Tämän voisi toisaalta delegoida jollekin kakkuihmiselle...

  VastaaPoista
 7. Ihania kakkuja!! :) meillä kakku on vieläkin siellä whatever- listalla. Toivottavasti pysyykin siellä :D

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihania kakkuja! :) Mulla on vielä ainakin toistaiseksi voimassa sellainen hullu haave, että tekisin kakun itse, saas nähdä kauanko se tuntuu hyvälle ajatukselle! :D No, en ainakaan hylkää ajatusta ennen kuin olen tehnyt hieman testejä säilyvyyksistä jne! :)

  Ps. miten voi olla, etten vieläkään ole tainnut kommentoida kenkiäsi, mutta voi jestas miten upeat!!!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...