keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Hömpötystä arjen keskellä

Faktahan on se etten minä juuri arkisin meikkaile. Istuskelen hyvin onnellisena joko pyjamahousut tai joogahousut päällä ja kirjoittelen koulujuttuja ja välillä tätä blogia. Poikaystävä kun tulee kotiin, olen salin jäljiltä saattanut vaihtaa pyjamahousuni toisiin pyjamhousuihin, ihan vain vaihtelun vuoksi. Hiuksilleni en harjauksen lisäksi muuta tee, eikä näky ole aina hehkeimmistä päästä. Kerran viikonlopussa olevat synttärit tai muut tapahtumat ovat sitten juttu erikseen ja niihin onkin kiva laittautua.

Aloitin kymmenen vuotta sitten opiskelujeni ohella työt pienessä ranskalaisessa putiikissa, Casacissa, Jyväskylän torikeskuksessa. Sekä putiikki että minä muutimme molemmat kuusi vuotta sitten Helsinkiin peräkkäisinä kuukausina, ihana sattuma! Enpä tiennyt että siitä alkoi sitten pitempikin ystävyys liikkeen omistajan kanssa ja nykyään itseään minun varaemoksi tituleeraava järjestää myös tyylikoulutusta johon hän välillä pyytää minuakin esittelemään eri tyylikokonaisuuksia. Tämä on todella hauskaa kun saa vain istua meikkaajan penkissä ja sen jälkeen vielä mahtavan kampaajan käsittelyssä. Todellista arjen luksusta!

Kuvat ovat eilisestä Tornissa järjestetystä tyylikoulutuksesta. Meillä oli hiukan aikaa ottaa kuvia ennen koulutusta ja hauskaa oli! Tässä pitäisi olla minun ennen-kuva, mutten halua järkyttää ketään... Meikin teki Alex Gaya kosmetiikasta mineraalimeikeillä. Niitä pitäisi opetella minunkin käyttämään, sillä jälki on todella kevyt. Ehkä joskus...

Olen ollut mukana seuraamassa tämän ihanan putiikin taivalta ja täytyy sanoa etten ole mistään muualta löytänyt vastaavaa. Vaatteet ovat jumalaisen kauniita ja huolettomia. Keväällä on paljon mekkoja juhliin ja vapaa-aikaan ja jokaisessa on joku juttu. Itse henkilökohtaisesti olen kyllästynyt perinteisiin pikkumustiin ja haluan jotain erilaista. Tuen täysin yksityisyrittäjyyttä ja pyrin mieluummin tekemään hankintani pienistä putiikeista. Lisäksi putiikin omistajan Leenan ammattitaito on huippuluokkaa ja hän kyllä sanoo jos vaate ei istu. Täältä on perua minunkin tietämykseni etiketeistä sekä siitä miehen puvun mitasta, josta olen blogissani paasannutkin. Liike löytyy sekä Helsingistä  osoitteesta Yrjönkatu 23, että myös Lappeenrannasta osoitteesta Kauppakatu 28. Facebook-sivut ovat täällä.

Tällaista täällä, nyt jatkuu aherrus PT:n kanssa ja sitten takaisin sorvin ääreen. Oikein ihanaa ja aurinkoista keskiviikkoa kaikille!


6 kommenttia:

 1. Sä oot niin kaunis <3
  ja mun pitää ottaa susta oppia ja hommata joku pt! Hitto ku ne on niin kalliita, ettei voi semmosta koko aika pt:tä hommata, ei oo ihan noita tuhatlappusia puissa kasvamassa :D
  eikä semmonen muutaman kerran pt auta mua yhtään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Kyllä ammattimeikkaajan otteessa ilme muuttuu ihan täysin!
   Ei tämä PT loppujen lopuksi ole kallis. Se siinä tsemppaa ja katsoo koko salin ajan vierestä että homma toimii, sen lisäksi ruokavalio, jälkihoito ja kaikki. Paras sijoitus kenkien jälkeen ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Täysin ammattilaisten stailaama, niin ilmekin on kirkas :D

   Poista
 3. Upeita kuvia! Ihanaa arjen luksusta tosiaan:) kiva että sinulla ja liikkeellä on historiaa ja se jatkuu edelleen!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...