torstai 13. maaliskuuta 2014

SOME bride

Minulla on ollut pitkään Instagram-tili henkilökohtaisilla tiedoillani. Olen avannut sen ehkä kerran kuussa, enkä ole oikein ymmärtänyt koko hommaa (vanhus). Sama homma monessa muussakin appissa, kuten twitter, FB ja Foursquare, nämä muuten piti ihan puhelimesta tarkistaa mitä sinne olenkaan laittanut.

Nyt kuitenkin muiden morsiamien viitoittamalla tiellä mennään ja perustin Instagram tilin blogilleni. Välillä minusta tuntuu että tällä blogilla on paljon sosiaalisempi some-elämä kuin minulla. Se on Pinterestin lisäksi nyt jo Instagramissa! Minut, tai no blogini löytää nimellä @aslongaswerehappy, sekä tuosta oikeasta sivupalkista. Huomasin jo päivässä jääneeni siihen koukkuun, joten lisää kuvia tulee varmasti tiuhaan!

Tulen muutenkin näissä asioissa jälkijunassa, joten esimerkiksi mikäli bloginne ei ole tuolla oikeassa sivupalkissa, niin vinkatkaa hääblogeistanne! Kevään kynnyksellä on tullut paljon ihania hääblogeja, enkä ole millään pysynyt niissä kaikissa perässä... Samoin vinkkiä kommentteihin mikäli teillä on myös Instagram! Osan olenkin jo sieltä löytänyt :)

Mutta nyt hus aurinkoon nauttimaan!2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että instagram villitys on levinnyt kuin kulovalkean tavoin blogeissa. Wuhuu!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...