torstai 27. maaliskuuta 2014

Oikeaa musiikkia

Sanokaa kuinka monen häissä ei jossain vaiheessa soi soittolista Spotifysta? Olemme tehneet yhden soittolistan ruokailun ajaksi ja toisen soitettavaksi bändin tauoilla. Listoilla on vain hyvän mielen musiikkia, nauramme usein että olemme syntyneet väärälle vuosikymmenelle, sillä kaiken maailman kultahampaiset ghettobootyt eivät meitä ole innostaneet. Ruokailun ajaksi soitettavalle listalle onkin päätynyt hyvin paljon Sinatraa, Dean Martinia, Nat King Colea ja uudemmasta sukupolvesta niin Robbie Williamsin kuin Jamie Cullumin swing-tyyliset biisit.

Soittolistalle mukaan olen laittanut myös kappaleita, jotka ovat tärkeitä vanhemmillemme tai isovanhemmillemme. Ilman heitä emme olisi siinä. Soittolista on elänyt hyvin pitkään ja elääkin täysin tunteen mukaan. Mutta nyt se on valmis.
Samantyylisen listan voitte löytää tästä linkistä, omaani ette saa, sillä sitä on koottu pitkään ja tunteella.

Tuleeko teille häihin soittolistoja? Onko musiikki jo hallussa?


10 kommenttia:

 1. Ootpa ollut ahkera, hyvä sinä!
  Just oman blogini puolella fiilistelin meidän uutta bändiä, mutta joo, jotain välimusiikkiakin tarvis alkaa miettiä, ettei tuu liian hiljaisia hetkiä :) Täytyy tunnustaa etten vielä omista/osaa käyttää spotifyta ollenkaan...nyt olis varmaan korkea aika opetella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika helppoa, toki löytyy muitakin kuten googlen oma, jota taas mieheni käyttää :) Musiikki on kiva olla taustalla!

   Poista
 2. Toivottais, että saadaan elävää musiikkia myös ruokailun ajaksi. Jos ei, niin sitten pitää lista tehdä! Yhtä listaa kootaan edellistä iltaa varten :) Ja hyvä vaan, että pidät tekemäsi listan itselläsi, se on kuitenkin ainutlaatuinen ja tarkoitettu TEIDÄN hääpäivälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me tyydytään noihin listoihin ruokailun ajaksi, näin sitten halukkaat voivat pitää puheitaan kesken kaiken.. Päätin pitää sen ihan omana <3

   Poista
 3. Soittolistat on työn alla olleet jo jonkin aikaa ja aina sitä mukaa sinne biisejä lisäillään kun mieleen tulee. Ajattelin myös kysyä vierailta joko kutsujen yhteydessä tai henkilökohtaisesti heidän lempikappaleitaan joita haluaisivat mahdollisesti illan aikana kuulla. Hyvältä näytti tuo esimerkkilista. Taitaa sieltä siirtyä muutama kappale meidän ruokailulistalle, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä esimerkkilistassa oli hyviä vaihtoehtoja musiikille, kiva että hyödytti teitäkin!

   Poista
 4. Meillä on samankuuloinen soittolista tulossa ruokailun taustalle, mutta taas bändin tauolle/myöhäisimpään aamuyöhön tulee sitten enemmän menojalkaa vipattava soittolista ;) Itse en kyllä pidä ollenkaan pahana sitä, että musiikkia soitetaan spotifystä. Vaikka livemusiikki onkin kivaa ja meillekin bändi tulee, en rehellisesti sanoen jaksaisi kuunnella sitä paria tuntia pidempään :/ Siksipä livemusiikin ja soittolistamusiikin yhdistäminen on ainakin minun mielestäni kaikkein paras vaihtoehto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Kunnon poppia sitten bändin tauoille!

   Poista
 5. Bändin lisäksi tulee meillekin Spotify-musiikkia. En halua hiljaisuutta vaan kevyttä taustamusiikkia myös ruokailun ajaksi. Bändi tulee luultavasti heittämään kolme settiä, mutta loppuillan musiikeista en ole vielä oikein varma, tuleeko meille DJ vai pelkkä Spotify-setti.

  VastaaPoista
 6. Meilläkin oli duon lisäksi Spotify-listoja. Tehtiin taustamusiikkilista ruokailun ja kahvin ajaksi sekä "bilemusa" illan viimeisille tunneille. Taustamusiikkina oli tykkäämiemme artistien hempeitä rakkauslauluja ja jonkin verran instrumentaaliversioita meille tutuista kappaleista. Aika pop/r'n'b'-linja.

  Olisi ollut tosi kiva katsoa häiden jälkeen, mitkä kaikki kappaleet listoilta ehtivät soida. Harmi ettei tällaista (tietääkseni) näe Spotifyssä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...