maanantai 31. maaliskuuta 2014

Alkoholiton vaihtoehto?

Vihkimisen jälkeen vieraamme menevät Kauppatorilta lähtevään laivaan ja nautiskelevat Helsingin saariston näkymistä tunnin ajan. Samalla tarjolla on vähän kuohuvaa sekä pientä suolaista ja makeaa. Kuohuvat tarjoillaan logistiikan takia pienissä piccolo-pulloissa, jota varten on hankittu jo teeman mukaiset pillit. Lisäksi naposteltavia varten on hankittu teeman mukaiset paperipussukat. Höperö kun olen.

Aiemmin mietin tekeväni pulloihin uudet etiketit itse, mutta sitten näin myös tämän alla olevan oikean puolimmaisen kuvan, jossa pillit on sidottu pulloihin ruseteilla. Tämä sopisi meidän teemaan sekä askartelutaidottamaan porukkaan hyvin! Rusetti taipuu nimittäin jokaiselta. Kumpi näistä olisi parempi?

Toinen mietinnän aihe on tarjottavat laivamatkan ajaksi, kaikki eivät kuitenkaan alkoholia juo. Häihimme osallistuvista pareista tähän mennessä jo kolme on raskaana, joten alkoholiton vaihtoehto on pakollinen. Haluaisin tässäkin kuitenkin säilyttää jonkin asteisen söpöyden, mutta pää lyö ihan tyhjää. En halua mitään ihan perinteisiä lasipulloja, enkä todellakaan niitä muovipulloja tarjottaviksi. Lisäksi pullon pitäisi avautua yhtä helposti kuin kuohuvien. Tämä rajoittaa vaihtoehtoja ja mitään muuta ei tule mieleen kuin Laitilan juomat... 


Tuleeko kenellekään mitään muita vaihtoehtoja mieleen? Aivot on jo lomalla...
14 kommenttia:

 1. Tykkään molemmista, rusetista ja omasta etiketistä, mutta kääntyisin ehkä jopa tuohon rusettiin. Samalla säästyy se etikettien poisliottamisen vaiva. Ja onhan nuo aika söpöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan ne! En muuten älynnyt että ne etiketit pitää poistaa siitä pullosta...

   Poista
 2. Minultakin ääni ruseteille: yksinkertaista, mutta kaunista. :)

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi, niin näin sieluni silmin miten aurinko paistaa, meri kimmeltää ja vieraat nauttii virvokkeita lautalla. :) Mä komppailisin kanssa rusetteja.

  VastaaPoista
 4. Minultakin ääni rusetille! Nättiä ja simppeliä :)
  JA mitä noihin alkoholittomiin tulee, niin en minäkään keksi muita kuin laitilan juomat. Niissähän on tosi näppärä se korkki ja onhan ne myös hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on tosi kätevä, siksi ne tulivatkin ensimmäisenä ja ainoana mieleen.

   Poista
 5. Rusetti! tää olisi kiva erilainen uutuus mutta pullo on muovinen: http://www.makuja.fi/artikkelit/1871296/juomat/suomen-vanhin-virvoitusjuoma-repaisee-pommac-vaihtaa-varia/

  VastaaPoista
 6. Minä suosittelen alkoholittomaksi vaihtoehdoksi tätä orgaanista "limonaadia". Monta hyvää makua, kuten vadelma ja seljankukka. :) niin ja sopivan kokoinen lasipullo. Näitä myydään keskustan Stockalla :)http://www.belvoirfruitfarms.co.uk/shop/elderflower-presse-25

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitääkin heti reissun jälkeen käydä ostamassa jokaista makua maisteluun. Mahtavaa!

   Poista
 7. Tätä alkoholitonta meillä oli häissä http://www.kuohujuoma.fi/fi/etusivu/ ja saa myös pikkupulloissa. :)
  Anna E.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...