perjantai 28. helmikuuta 2014

Arkiston kätköistä

Olen leiponut, siivonnut ja leiponut, jonka jälkeen imuroinut uudelleen kaikki leipomisen jäljiltä tippuneet muruset. Tänään järjestämme kihlajaiskahvit vanhemmille ja muutamille kummeille. Oma sukuni asuu sen verran kaukana etteivät he pääse, joten jouduimme rajoittamaan myös miehen puolelta kutsuttavia, ettei kihlajaiskahvit olisi vain miehen sukujuhlaa. Kuvia tulossa, mikäli muistan niitä napsia, onneksi saan tosin kerrankin miehen kuvaamaan, joten kuvat saattavat olla paremman laatuisia!

Tänään kun häihin on aikaa 6 kuukautta ja 6 päivää (IIIIKK!!!!!), laitan vanhan postaukseni uudelleen, sillä ajattelin itsekin askarrella tapani vastaisesti jotain näiden linkkien takaa... Kotiutin viime viikolla photoboothia varten valokuvaustaustan ja se on täydellinen. Hyvän sininen ja iso tausta, jonka molemmat puolet voi käyttää eli taustan voin sitten häiden jälkeen jollekin antaa. Nämä alla olevat askasteluvinkit ovat vähän erilaisia perinteisiin viiksiin ja huuliin verrattuna ja kiva lisä siis meidänkin kuvauksiin!


Tämä teksti on julkaistu elokuussa 2013, otsikolla Oh happy day photobooth.

Varmasti jo monissa häissä koettu photobooth on loistava tapa saada vieraista rentoja kuvia. Itse innostuin ideasta, sillä meillä ei kummemmin mitään suunniteltua ohjelmaa ole vaan mennään enemmän rennolla seurustelumeiningillä.

Sain ystävältäni linkin Oh happy day-blogin ilmaisiin photobooth askertelukuviin ja haluan jakaa ne teillekin. Batman-maski oli ystäväni häiden ehdoton suosikki miesvieraiden joukossa.


Oh happy day-blogista löytyy muitakin tee-se-itse juttuja joita voi soveltaa missä ja mihin vain. En ajatellut askarrella häihin, mutta mutta...

8 kommenttia:

 1. Onpa hyvää rekvisiittaa. Laitoin linkit talteen, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että tulee käyttöön! Oma suosikki Batman on kohta valmis!

   Poista
 2. kivoja ja hieman erilaisia kuten tuo inkkarityylikin:) Tykkään photoboothissa myös erilaisista huulista:) Mukavaa kihlajaiskahvituskestitystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huomenna maistuu salaatti näiden kakkujen jälkeen...

   Poista
 3. Linkki laitettu myös talteen. Vielä tosin kahden vaiheella tuleeko meille tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa blogiini http://rusticandsparkle.blogspot.fi/

   Poista
 4. Haha, ihan mahtavia! Munkin pitäis alkaa hommailee noita propseja!

  Ihania kihlajaisia <3

  VastaaPoista
 5. Oh Happy Day kuuluu minunkin suosikkeihini. :)

  Toivottavasti kihlajaispäivä oli ikimuistoinen!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...