perjantai 21. helmikuuta 2014

Kevätväsymys...

En tiedä mikä voisi piristää, mutta täydellinen kevätväsymys on iskenyt. Aamulla ei millään halua nousta ylös ja illalla yhdeksän aikaan on jo todella väsynyt. Aurinkoa näkee vain vanhoista lomakuvista ja veto on poissa.

Gradun kirjoittaminen tökkii ja häätkään ei innosta. Niihin on tuhottomasti aikaa, kaikki on valmiina, ei ole mitään mistä kirjoittaa tännekään. Mitään uutta ei ole tapahtunut, mies on sama, hääpaikka on sama, puku tulee edelleen Pukunista, kengät on postissa, kakussa on kerroksia ja autostakin on käteismaksu tehty. Kuitenkin  tulee kiire kaiken kanssa. Valmistuminen, uusi työ, häät. Tässä järjestyksessä ja mieluiten valmiina jo eilen. Voiko vielä karata ja mennä naimisiin Vegasissa Elviksen vihkimänä?kuva


Piristysvinkkejä kaivataan!
Siihen asti ihanaa alkavaa viikonloppua!


14 kommenttia:

 1. Tsemppiä kevätväsymykseen! Mua ainakin piristi tuon tekstin kohta "sama mies.." Olisipa huvittavaa, jos sekin kerkeäisi vielä vaihtua häihin mennessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Pitäähän sitä aina yrittää pitää oma typerä huumorinsa :D

   Poista
 2. I feel you! Odottelen tässä, että äiti alkaa tekemään pukuani, niin saisi taas pienen nosteen häähommiin. Sisäinen aurinko paistamaan :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisäisen auringon palvoja ilmoittautuu!

   Poista
 3. Minusta tuntuu, että lähenevä kevät on vienyt huomattavan osan huomiostani ja jaksamisestani. Keskityn paljon enemmän ihaniin kevätjuttuihin kuin hääsuunnittelun loppurutistukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on.. Toisaalta todella tervettäkin toimintaa :) Menisi ihan sekaisin jos vain miettisi häitä.

   Poista
 4. Jos lohduttaa, niin kevät on kohta ohi, ja kesä täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on ihanaa, mutta tämä "loppuuko talvi vai tuleeko takatalvi"-aika on uuvuttavaa. Mutta kuten minulle aina sanotaan, kyllä se lumi joka vuosi on juhannukseen mennessä sulanut.

   Poista
 5. Täällä on ihan samaa uupumusta! Tänään taas mietin, että hittoon koko häät, mennään kahdestaan naimisiin jossain Bora Boralla. :>

  VastaaPoista
 6. Kyllä se siitä, tsemppiä! Kevätaurinko on jo löytänyt Saksaan, eli ei kauaakaan ja se on Suomessa. Täällä kukat nostaa päätään kukkapenkeistä, luo kummasti uskoa harmauden väistymiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Voidaanko vaihtaa hetkeksi kotikaupunkeja ;D

   Poista
 7. Kuumeessa näköjään jäänyt kommentoimatta, että kevät väsymystä täälläkin. Ei jaksa innostaa työt, eikä häät eikä oikeen mikään muukaan. No kyllä se taas pienen tauon jälkeen jaksaa innostaa ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen luotan, ei aina tarvitse innostaa. Välillä saa jäädä peiton alle.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...