keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Viikon some-kielto

Reilun viikon blogihiljaisuus on selitettävissä keskiviikkona alkaneen, ihanan 6-vuotiaan tytön kaksipäiväisellä vierailulla, jolloin ohjelmaan kuului metroajelua, Disney on ice-jääshow ja ratikka-ajelua. Ihanaakin ihanampien blogityttöjen tapaamisella perjantaina, jonka ansiosta nukuttiin pitkään lauantaina! Viikonlopun some-kielto sekä tämän viikon kestänyt gradun kirjoitusinto (toivottavasti kestää yli tämän viikon!).


Huomenna, tasan seitsemän kuukauden rajapyykin rikkouduttua arvon vihdoinkin Victoria's Secretin setin voittajan! Kyselin muilta blogimorsioilta arvonnan suorittamiseen vinkkejä ja nyt jokainen arpa on käsinkirjoitettu paperilapulla ja odottaa onnetartaan.

Huomista odotellessa törmäsin tähän 31 kohdan listaan hauskoista hääideoista. Tämä on pyörinyt jo jonkin aikaa netissä, mutta olen niin omassa tutkimuksessani kiinni etten aina ehdi edes päivän oikeita uutisia lukea. Koko jutun voit löytää tästä, mutta poimin teille omasta mielestäni kivoimmat tähän..


Isoäitien toimiminen kukkaistyttöinä. Ihana, varsinkin kun on lapsettomat häät. Elämä pitää ottaa huumorilla ja meidän suvusta tätä löytyisi, mukaan tosin pitäisi ehdottomasti ottaa myös 90-vuotias isotätini.

Food truck perinteisen yöruuan sijasta. Tämä on niin mahtava idea mielestäni edelleen ja itsellemme harkinnassa yhä. Kunhan vain saisimme sen aikataulullisesti jotenkin järkättyä, sillä kojua ei voi tuoda saareen asti...
Kustomoidut converset hääkenkien sijasta. Tälle korkkarihirmulle converset ei ole vaihtoehto edes iltakengiksi, mutta mites häämatkalle?
Ohjelman pitäminen yksinkertaisena, aamen. Niinhän se menee: musiikki alkaa, menemme naimisiin ja kaikki juhlii.
En edes voi näyttää tätä kuvaa sulhaselle. Pienpanimo-oluiden ystävänä tämä olisi aivan ehdoton meidän häissämme, mikäli sinne omat juomat sallittaisiin. Todennäköisesti jokaisesta hanasta löytyisi Brew Dogin oluita (jonka olutpubi muuten tulossa Suomeen!!!), oluiden nimet ovat ihan mahtavia kuten Trashy Blonde, Punk IPA ja Dead Pony Club. Itse en oluita juo, mutta tämä olisi menestys.
Huomenna korvat hörölle ja varpaat sekä sormet ristiin, sillä silloin on arvonnan aika!


7 kommenttia:

 1. Mistä aiheesta teet gradua? Itse kun tein graduni, niin olin kyllä niin paljon kiinnostuneempi kaikesta muusta kuin gradusta. :D Vieläkin hämmästelen, että sain sen valmiiksi ja hyvillä arvosanoilla jopa.

  Tuollainen olut-baari olisi niin minunkin mieheni mieleen! Ja koska mulle on todennäköisesti tulossa nyt nuo converset, niin pitäisiköhän harkita tuollaisia kustomoituja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutkin parlamenttidebatin retoriikkaa :D Olen asettanut itselleni tiukan aikataulun ja jotenkin aina kun jatkan sen tekoa, ajaudun aina ihan täysin siihen maailmaan.

   Tennareiden kustomoitu osa on huomaamaton arkikäytössä, mutta hauska lisä ja yksityiskohta hääpäivänä. Mietin että voihan tuon toteuttaa jotenkin itsekin...

   Poista
  2. Mielenkiintoinen aihe! Ehkä :D Eli pääaineesi on valtio-oppi, viestintä tai suomen kieli? Menikö kohdilleen ;)

   Ja tennareiden kustomoinnin ajattelin toteuttaa kyllä itse, jos sellaiseen päädyn :)

   Poista
  3. Valtio-oppihan se minun alani on, oikein meni!

   Voih, kadehdin ihmisiä jotka on käteviä käsistään... Ei riittänyt minun kärsivällisyys siihen :D

   Poista
  4. Jei. Kerrasta oikein. :D Itselläni pääaine oli yliopistossa suomen kieli. Ja kun kerta menin jo postauksesi kommenteissa sivuraiteille, niin täältä voit poimia graduusi uusia hienoja suomen kielen sanoja ;)

   Poista
  5. Nyhtöpossu. Eikä! Tämä suomen kieli kun on muutenkin niin helppoa...

   Poista
 2. Onneksi olkoon! Blogisi on äänestetty 10 parhaan joukkoon Wedding Blog Awardseissa. Tervetuloa Love Me Do:n lavalle kun Vuoden Hääblogit palkitaan!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...