maanantai 10. helmikuuta 2014

Häämessut Tampereella

Pidin kovasti Tampereen häämessuista! Kävimme katsomassa tanssivan morsiuspukunäytöksen ja kiertelimme messuja ympäri toista tuntia. Tanssiva näytös oli hauskasti toteutettu ja esitteli laajan kirjon morsiuspukuja, tanssipukuja, koruja, kampauksia sekä kukkia. Ainoa miinus oli että korvat soivat vieläkin musiikin kovuuden vuoksi.


Keräilin kaikenlaisia mainoksia ja tarjouksia pitkin messukojuja ja osallistuin ainakin kymmeneen arvontaan. Samalla nappasin uusimman häät-lehden mukaani, jossa teemana meriaiheiset häät. Pakkohan se lehti oli heti lukea ja sain sieltä pari hyvää ideaakin!
Tampereen alueella tuntui olevan paljon kauniita juhlapaikkoja missä viettää häitään tai polttareitakin! Tässä vaiheessa kun häihin on enää se seitsemisen kuukautta aikaa, on meillä kuitenkin kaikki asiat varattuna ja valmiina.

Ihanaa viikon alkua! Toivottavasti se aurinkokin pilkistelee pian!

4 kommenttia:

 1. Tanssiva muotinäytös oli tosiaan hieno, mutta outoa kun alussakin varoiteltiin "Pienet lapset eivät välttämättä ole sopivia katsojia, sillä musiikki on erittäin kovalla". Jos ongelma tiedetään, niin eikö sitä olisi voinut hieman hiljentää? Ihmeellistä touhua.. Mutta muuten onneksi messut olivat hyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelimme samaa...

   Onneksi messut muuten oli mielestäni menestys myös!

   Poista
 2. Minäkin ihmettelin tuota äänenvoimakkuutta. Mutta oli tosiaan hyvät messut. :)

  VastaaPoista
 3. Mekin oltiin lauantaina messuilla! Musta messut oli aika pienet, mutta hyvä niin! Kaikki esitykset ja muut me missattiin, mutta en kyllä pahastunut tästä kovinkaan! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...