sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Teellä Cafe Ekbergissä

Kävimme ennen Suomen peliä lauantaina Cafe Ekbergin Afternoon Tealla. Sateesta huolimatta olin hyvin innoissani päästessäni testaamaan itselleni uutta juttua. Paikka oli brunssin ansiosta täynnä, mutta olimme varanneet pöydän, sillä teehetki tulee varata kaksi päivää ennen haluamaansa päivämäärää. En tiedä Cafe Ekbergin lisäksi muita paikkoja kuin Salutorgetin missä Helsingissä tarjoiltaisiin iltapäiväteetä. Salutorgetkin on jäänyt meillä kokonaan testaamatta, vaikka monta kertaa on ollut tarkoitus. Sinne mennään seuraavaksi!

Iltapäiväteetä ei saa sekoittaa brunssiin, vaan teehetken tarkoitus on erilaisissa teelaaduissa ja tarjota sen ohella sekä pikkusuolaisia leipäsiä että makeita petit fourseja. Tämä Englannista kantautunut trendi on tervetullutta vaihtelua Helsinkiin ja se sopii erinomaisesti Ekbergin miljööseen.Tarjolla oli perinteiseen englantilaiseen tapaan muun muassa kurkkuvoileipiä, skonsseja hillolla ja kermavaahdolla, petit fourseja sekä Ekbergin ihania macaronseja. Mieheni oli hyvinkin onnellinen herkkujen laadusta ja skonssit kuulemma muistuttivat paljolti niitä mitä hän Englannissa opiskellessaan sai. Pienet teepannut olivat todella suloisia ja kerrosvadin herkut katosivat turhankin nopeasti suuhun.


Cafe Ekbergin Afternoon Tea maksaa 18€ / henkilö (minimissään 2 henkilöä). Varaukset pitää tehdä vähintään kaksi päivää ennakkoon numerosta 09 6811 8660Vastakohdan tälle antoikin eilisillan Suomen peli. Katsoin pelaajien haastatteluja tippa linssissä tyynyä puristaen... Hyvä Suomi!6 kommenttia:

 1. Pitääpä käydä joskus kokeilemassa!

  VastaaPoista
 2. Kuulosti hyvältä, pitää laittaa niille viestiä sillä lahjakortti umpeutuu pian ja viikonloput loppuu sitä ennen.

  Niin ja suomi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita ihmeessä, mielestäni ovat sunnuntaisinkin auki, eli jos silloin pääsisitte?

   Poista
 3. Hitto miekään en oo kerenny tuolla vielä käymään! Ja se lahjakortti umpeutuu pian... Hyvältä näytti kyllä! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...