lauantai 22. helmikuuta 2014

Piristystä viikonloppuun

Kiitos teidän kommenteista edelliseen kirjoitukseeni. Aina ei vaan jaksa innostua samoista asioista uudestaan ja uudestaan, onneksi tämä on kuitenkin ohimenevää ja ainoa joka asialle voi oikeasti jotain tehdä on minä itse.

Välillä itsensä hemmottelu on sallittua ja monesti se piristää mieltä ja auttaa jaksamaan eteenpäin. Viikonlopun (ja koko kevään, vuoden ja elämän!!) piristyksenä minulle on seuraavat:

Lippu Justin Timberlaken konserttiin. Ei. Tämä ei ole teinityttöjen juttu, sillä nykyiset teinitytöt olivat juuri oppineet kävelemään kun Justinin oma ensimmäinen levy ilmestyi vuonna 2002. Like I love You kolahti niin kovaa, että jo silloin vannoin, että mikäli tämä entinen N*Synciläinen tulee ikinä Suomeen olen siellä. Eturivissä. Pienoinen teinikiljahdus lipun ostamisen jälkeen tuli. Kovempi kiljahdus kuin Hansonin aikaan IKINÄ.

Rakkauskengät. Oikeasti, mikään ei tee naista niin onnelliseksi kuin uudet Louboutinit. Ei mikään.Seuraavaksi suuntaankin Cafe Ekbergin testaamaan heidän Afternoon Tea-hetkeä! Olen brunssien ja Afternoon Tea-tyylisten juttujen perään, joten mikäli on vinkattavana Helsingin uusia brunsseja tai muita niin kertokaa, kertokaa!!! Parhaat jutut tulee muiden kertomana.


7 kommenttia:

 1. Wuhuu! Mahtavia juttuja kaikki! Mun pitäis kans mennä testaa se teehetki, mut oon yleensä poikkeuksetta töissä viikonloput ja nytkin kuumeessa niin en pääse. Nauti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, paranemisia sinne! Sitä se loma teettää, kipeäksihän siitä tulee ;)

   Poista
 2. Noi kengät! <3 oon kuolannut niitä itselleni hääkengiksi, mutta kiitos perin suomalaisen jalkapöytäni, lähes tulkoon mitkään Louboutinit ei istu mun jalkaan millään ilveellä! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on!!! Minun jalkani taas ovat niin kapeat että harvasta paikasta löydän sopivia korkkareita. Onneksesi Louboutinin nahka on tosi hyvää, eli sitä saa helposti venytettyä. terv. entinen kenkäkauppias :)

   Poista
 3. Justin <3 Hankittiin miehen kanssa liput konserttiin jo ennakkomyynnissä. ;) Teehetki kuulostaa myös aivan mun jutulta, pitääkin tsekata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heräsin Justinin lippuihin tosi myöhään, sain ennakkomyyntiin koodin, mutta haluan päästä aina tosi eteen ja kun menin lippuja ostamaan oli enää 30X katsomossa enää paikkoja.

   Poista
 4. Kivat kengät! Kävin tänään liikkeessä kuolaamassa Jimmy Choon tarjontaa, mutta ne oli vähän pettymys. Nuo on paljon kauniimmat.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...