maanantai 17. helmikuuta 2014

Kihlajaiskutsut

Niin juu, häihin on enää aikaa se puoli vuotta ja minä esittelen teille kihlajaiskutsuja. Tämä johtuu siitä että pidämme kihlajaisemme helmikuun viimeinen päivä. Olemme todella aikaan saavia tämän asian kanssa, mutta on hankalaa järjestää niin vanhempien, isovanhempien kuin kummien tapaaminen niin että kaikki pääsevät paikalle. Tämä kutsu on tehty Paintilla, ei Photoshopilla tai muilla hienoilla vaan ihan Paintilla. Olen Paint pro.Pohja sekä ideaa kutsuub on etsitty netin eri hakusanoilla, mutta ylivoimaisesti vaikeinta minulle olivat fontit. Mitä fontteihin tulee, olen pieni perfektionisti niissä. Numeroiden pitää sointua muuhun tekstiin, nimien kaarten tulee olla kauniita ja yhteistyössä meidän kirjaimiemme kanssa. Mutta tässä ne ovat, mitä pidätte? Mukaan kutsuun lähti L5 Visionin valokuvaaja Wenjie Wun ottama kuva meistä. Hän muuten sai kunniamaininnan dokumentaarisesta hääkuvauksesta 2014!
Niin ja tuossa olen minä. Hei!

18 kommenttia:

 1. Oi! Kauniit! Itsekin lähettelin vkonloppuna kihlajaiskahvien kutsut.. Ja ne ilmestynevät blogiin varmaankin keskiviikkona esille postauksessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitos! Pitääkin heti mennä keskiviikkona väijymään sivuasi :)

   Poista
 2. Upeen freesit kutsut! Onpa ihana kihlajaiskuva teistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Itse myös ihastuin kuvaan, kun kumpikaan ei katso suoraan kameraan.

   Poista
 3. Ihana kutsu ja upea kuva teistä. :) menittekö muuten milloin kihloihin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lokakuussa, Lontoossa mentiin virallisesti kihloihin vaikka hääpaikka ja kaikki olikin jo varattuna :D

   Poista
 4. Sä olet paint pro! Mä en saa ikinä paintilla aikaan kun kolmevuotiaan töhryjen näkösiä suttuja! Wau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koneelta löytyisi myös uusi Photoshop, mutta jestas kun ei ymmärrä sitä yhtään. Paint on ollut käytössä jo vuodesta 1991 ja lujaa menee edelleen :D

   Poista
 5. Kauniit kutsut! Ja olet todellakin Paint-pro :) Ennen kuin tapasin S:n en ollut edes ajatellut että Paintilla voi oikeasti jotakin pystyä tekemäänkin. Minulle ko. ohjelma on aina ollut vähän punainen vaate ja en ole sitä edes yrittänyt käyttää. Hämmästykseni oli suuri kun S:kin käytti sitä piirtämiseen koneella ja joihinkin kuvanmuokkauksiin. Khlajaiskuvanne on myös upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yllättävän kätevä, saan siitä jatkuvasti pientiä kuittailua, mutta hei jos se toimii, niin se toimii! Kiitos <3

   Poista
 6. Olet kyllä melkoinen pro! Kaunista ja teidän näköistä :).

  VastaaPoista
 7. Onpa kauniit ja raikkaat kutsut! Me ei koskaan vietetty kihlajaisia, ja nyt kyllä vähän harmittaa - meillä on enää kolme kuukautta häihin ja kutsutkin lähetetty, joten nyt ei enää ehditä/kehdata järjestää. Joten ehdottomasti kannattaa juhlistaa sitäkin, parempi myöhemmin kuin ei ollenkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tulee tasan puoli vuotta häihin kihlajaisista, joten ei mekään mitenkään ajoissa olla. Vanhemmat haluavat tavata paremmin niin tässä on nyt heilläkin mahdollisuus :)

   Poista
 8. Todella kauniit kihlajaiskutsut! Tykkään myös fonteista paljon, itsellä kun samanlainen tarkkuus fontin kurvien kanssa - visuaalisuus on tärkeää, näin se vaan on ja häitä suunnitellessa tuntuu että kaikkien yksityiskohtien huomioiminen vaan korostuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Sepä se, pienistä asioista koostuu hyvä kokonaisuus!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...