sunnuntai 25. elokuuta 2013

Hiukset ovat naisen kruunu

Useasti juhliin lähdettäessä naiset panostavat asuunsa ja asusteisiin. Hiukset on kuitenkin se mistä kannattaa lähteä. Ylhäältä alas. Minun hiukseni ovat hyvin erikoista sorttia, ne ovat vaaleat niitä on runsaasti ja kostean ilman iskiessä hiukseni menevät piikkisuoriksi. Kyllä suoriksi. Tämä rajaa kaikki avoimet, puoliavoimet kampaukset pois. Nuttura on mielestäni juhliin täydellinen.

Nuttura tuo useasti mieleen uskonnon opettajan ala-asteelta, joka uskoi vielä karttakepin ja kimakan äänen voimaan. Siitä voi kuitenkin saada rennon jättämällä kiharat näkyviin ja tekemällä siitä rennon.

Selvää on että morsiusneidot tulevat kanssani kampaajalle. Toinen varsinkin on luonteeltaan aikas räjähtävä, niin on vaan viisaampaa ettei hän omaan tukkaansa koske. Morsiusneitoja on siis kolme; kaksi naista ja mies. Miehen hiukset onneksi ovat helpot, joten kolmelle on tarve vain vääntää hiukset kuntoon.

Itselleni ajattelin jotain tämän tyylistä:
Hiukseni ovat pitkät ja ensi vuonna hiukan pidemmät. Olen ihastunut myös näihin pääkoristeisiin. Ne tasapainoittavat kokonaisuutta mielestäni kivasti.

Tämä kuva on ollut jo pitkään minun suosikkini, aina vuodesta 2007 asti jolloin Eva Longoria kampauksen esitteli. Se on rento, vähän sekaisin, mutta kuitenkin laitettu.

Toisella morsiusneidoistani on lyhyt tukka, tai puolipitkä. Hänelle olisi kuitenkin ihana saada joku kiva kiinni oleva kampaus. Noh, taitava kampaaja tekee tosin mitä vaan. Hänellä ajattelin tällaista:
Pantaa ei ole tulossa, ainakaan kukallista (ei muru hätää).
Toinen morsiusneito omistaa myös pitkät hiukset ja hänelle mietin tällaista:


Kaikki kuvat on otettu pinterestistä ja ne ovat laadultaan enemmän tai vähemmän toimivia. Idean niistä kuitenkin saa.

Tarkoitus on laittaa myös äitini ja ehkä mahdollisesti anoppi kampaajalle. Oma äitini on nimittäin niin hermona sinä päivänä että saattaa vahingossa laittaa hiuksiinsa mascaraa ja silmiin lakkaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...