torstai 15. elokuuta 2013

Häät Villa Ivan Falinissa

Vihdoinkin sain kuvia ulos kamerasta (700 kuvaa!!) ja niitä teille näytettäväksi. Opin myös käyttämään Googlen kuvapankkia, joten kuvat kulkee matkassa ja niitä voi muokata missä vain. Kyllä olen hiukan tekniikasta jäljessä...

Ystäviemme ihanat elokuiset häät pidettiin Vuosaaressa, meren rannalla Villa Ivan Falinissa. Vieraita oli kutsuttu ja saapunut paikalle noin 65 henkeä. Rakennus oli kaunis keltainen talo, isolla vihreällä pihalla.
Itse vihkiminen tapahtui ulkopuolella teltassa. Vihkijä oli mahtava persoona ja piti parin rauhallisena vaikkei kyyneliltä vältyttykään. En muista musiikeista muuta kuin lähtökappaleen, joka oli Still alive, joka on tuttu kaikille Portalin pelaajille. Teltta oli ihanan tunnelmallinen ja näkymä antoi parin yli merelle.
Morsiamen hääpuku ja kampaukset olivat todella herkät ja kauniit. Kukkakoriste oli löytynyt mistäpä muualtakaan kuin etsystä. Sama kampaaja oli tehnyt myös kaasojen hiukset.
Kuvassa ei puku pääse niin hyvin oikeuksiinsa. Mukana oli siis helmiä ja bling-blingiä! Sekä laahus. Tämä puku sai minun mieleni omasta laahuksesta muuttumaan. Se on ehdoton!

Juhlatilaan oli vieraille varattu hääbingo! Minulla ei ihan heti sytyttänyt että kuten bingoon kuulu on jokaisella bongaukset eri järjestyksessä. Nimikortit oli sidottu hääkarkkipussiin, jossa oli karkkeja hääparin nimikirjain -painatuksilla. Lisäksi morsian oli väkertänyt jokaisen nimikortin taakse eri mietelauseen! Kortit kulkivatkin ahkeraan ympäri pöytää.Ja se ruoka. Mieletöntä! Tulee taas nälkä...
Kakkukoristeena oli kaksi pikkulintua pesässä <3Karkkibuffa!
Häissä oli paljon lahjakkaita musiikkiesityksiä, mitkä eivät jättäneet ketään kylmäksi. Sulhanen esitti morsiamelleen Zen Cafen Olet todella kaunis-kappaleen kitaralla. 


Kuvat savat puhua puolestaan. Suosittelen paikkaa sitä miettiville!
Pari jatkoi onnellisena matkaansa häämatkalle melkein välittömästi juhlien jälkeen.

Voih seuraavia häitä pitää odottaa vielä 8 kuukautta!4 kommenttia:

 1. Ihanat häät :) Ja tutunnäköinen karkkibuffa, meille tulee meinaan ihan samanlainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tulee myös buffa, mutta tarjoamme vain lakupiippuja teemaan sopivasti ;)

   Meillä on muuten häät samana viikonloppuna, mutta eri vuosina!

   Poista
 2. Hyvin kiinnostunut puvusta! Onko myynnissä?? :)
  susa.pakarinen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitän viestisi tuoreelle rouvalle. Hän on nyt häämatkalla ja palaa varmaankin syyskuun puolella.
   Puku on kyllä todella kaunis, se on kokoa 32-34 ja hankittu Hyvinkään hääpukuliikkeestä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...