lauantai 24. elokuuta 2013

Ilmapalloja, huiskia, kuplia, riisiä...

Mitä ihmettä sitä laittaisi vieraat heittämään tai heiluttamaan "kunniakujalla"? Aluksi ajattelin että huiskat olisivat kivan erilaiset ja ne eivät roskaa ja niitä on helppo ja kiva heilutella. Nämäkin saisi niin kätevästi etsystä ettei niiden eteen tarvitse tehdä muuta kuin kirjautua paypal-tilille.Kuvissakin nämä ovat ihan kauniita ja niitä voi halutessaan heilutella vaikka koko illan.


Saippuakuplat ovat olleet melkein jokaisissa häissä missä olemme olleet. Ongelmana niissä on se että kaikessa mielikuvituksettomuudessaan ne toimii. Kuvat ovat kauniita, vieraiden runsaan määrän ansiosta kuplia tulee paljon ja ne eivät jätä jälkiä. Lisäksi ne ovat todella edullisia toteutta. Haluaisin jotain erilaisempaa, mutta nämä kuvat...äh.


Ilmapallot olisivat ihanat. Mutta entä jos sataa vettä tai on harmaata tai tuulee niin paljon että ilmapallon naru sotkeutuu tädin hiuskoristeeseen?  Lisäksi kuka tuo pallot paraatipaikalle, kuinka monelle pallo pitää hankkia. Päästetäänkö ne irti vai sidotaanko huvipuistomaisesti ranteeseen? Mutta on ne silti kauniita.
Niin ja se riisi. EI. Ei riisiä. Minä kun keitän riisiä lisukkeeksi kotona niin jyviä löytyy vielä seuraavana päivänäkin jostain. Kuvittele mistä kaikkialta niitä löytyy kun riisiä heittää päälle. Nope.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...