maanantai 26. elokuuta 2013

Ne pienet jutut...

Pikainen hei ja ihanaa viikon aloitusta kaikille!

Ei yksin hyvä ruoka ja bändi tee häistä ikimuistoisia ja hyviä. Huomio on myös pienissä jutuissa ja harkituissa yksityiskohdissa. Tässä pari mitä olen listannut:

Kirkossa joku ohjaamaan minne istua, eivät kaikki tiedä tai muista että kenen häihin ovatkaan tulossa. Juhlapaikalla vettä koko ajan! Tämän tärkeyttä ei voi korostaa. Itse ainakin juon kuin kameli niin on inhottavaa istua ilman kurkun kostuketta. Tarjoilijoille opastus lasien täytössä, jotkut juo nopeammin kuin toiset. Kahvin kanssa maidon on oltava lämmitettyä. Kun kahvit kaadetaan niihin pikkuisiin kuppeihin on kahvi jo viileää ennenkuin kaikki pääsevät pöydässä juomaan.

Opastus vieraille ajoista, on inhottavaa juuri päästä ulos kun tuleekin viesti että nyt sisälle ohjelma alkaa. Mikrofonit puhujille (kenenkään ääni ei kanna huoneessa jossa on sata ihmistä). Kuljetus jatkopaikkaan, muuten saapuminen on ripottaista ja ovelle on yleensä annettu tarkka henkilömäärä ja aika saapumiselle. Näin kenenkään ei tarvitse kysyä mitään, huolehtia mistään vaan vain nauttia illasta.Mitä pieniä juttuja teidän mielestänne tulisi ottaa huomioon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...